ΑΕΛ: Αύριο τα... αποτελέσματα!

Η ΑΕΛ έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι στην ΑΕΚ και παρά την ήττα, οι ποδοσφαιριστές απέκτησαν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Χριστάκης Χριστοφόρου στη χθεσινή διάσκεψη Τύπου.

Σοβαρός λόγος για να διαψεύσουμε κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ο Κύπριος τεχνικός παρακολουθεί και ψυχολογεί σε καθημερινή βάση την ομάδα του, άρα γνωρίζει κάτι περισσότερο.

Εντούτοις, ελάχιστους ενδιαφέρει τι δίνει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκείνο που

μετρά είναι το αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ μέχρι στιγμής αδυνατεί να ανταποκριθεί επί της ουσίας και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, τότε καμιά καλή εμφάνιση δεν θα παρηγορεί. Κανέναν.

Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι πάρα πολύ δύσκολο. Στις τάξεις των κίτρινων το αναγνωρίζουν, όμως, ταυτόχρονα εκτιμούν ότι η ομάδα μπορεί να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από την πρωτεύουσα.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται καλή εμφάνιση και σωστή συμπεριφορά. Όλες οι γραμμές θα πρέπει να λειτουργήσουν άψογα και να αλληλοβοηθούνται. Η καλή άμυνα δεν αρκεί, αφού για να κερδίσεις χρειάζεται να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι η ΑΕΛ νοσεί. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού τα δυο τέρματα σε έξι αγωνιστικές είναι απολογισμός για κλάματα. Λογικά, ο κ. Χριστοφόρου δούλεψε στις αρκετές αδυναμίες που παρατηρήθηκαν και βελτίωσε την κατάσταση.

Ωστόσο τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να τα προβλέψει από σήμερα. Θα εξακριβωθούν αύριο το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Keywords
Τυχαία Θέματα