ΑΕΛ: Τώρα τι κάνει;

Ο αρχικός στόχος της κατάκτησης του τίτλου, χάθηκε από νωρίς. Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές και αδυνατούσε να πετύχει δεύτερη διαδοχική νίκη, δημιουργήθηκε μεγάλη αμφισβήτηση κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί στην 6αδα. Το Σάββατο επικυρώθηκαν οι φόβοι των οπαδών της ΑΕΛ. Η ομάδα έμεινε εκτός πρώτου γκρουπ και πλέον θα διεκδικήσει ότι απέμεινε. Να σώσει τη χρονιά μέσω της κατάκτησης του κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θα αντιμετωπίσουν τη μεθεπόμενη Τετάρτη τον Ερμή στο Δασάκι. Θα ταξιδέψουν με ασπίδα το 1-0

και θα επιχειρήσουν να το διαφυλάξουν ώστε να προκριθούν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες και άπαντες θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι προς το στόχο.

Ωστόσο τα ερωτήματα είναι άλλα. Θα επηρεαστεί η ψυχολογία της ομάδας και πόσο με τη συμμετοχή της στο δεύτερο γκρουπ; Σε ενδεχόμενο που προχωρήσει στο θεσμό του κυπέλλου με ποιο τρόπο θα προσεγγίσει τους αγώνες του υποβιβασμού; Ως δυνατά παιγνίδια προετοιμασίας ή ξεκούρασης; Αν αποκλειστεί δεν το συζητάμε καν. Θα είναι αγγαρεία.

Ας μην βιαζόμαστε. Η πρώτη απάντηση θα δοθεί σύντομα. Το Σάββατο απέναντι στον Οθέλλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα