Αεροπορική τραγωδία Μόσχας: Η στιγμή της συντριβής (vid)

Η Ρωσία θρηνεί σήμερα τα 71 θύματα της αεροπορικής τραγωδίας που έλαβε χώρα λίγο έξω από τη Μόσχα. Το επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη την Κυριακή (11/2) πέντε λεπτά μετά την απογείωσή του με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι 71 επιβάτες.

Τα αίτια της αεροπορικής τραγωδίας δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί, ενώ ερευνητές δήλωσαν πως ξεκίνησαν ποινική έρευνα για το ατύχημα και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την ώρα της συντριβής στην περιοχή σημειώνονταν χιονοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία ήταν υπό του μηδενός.

Εν

τω μεταξύ βίντεο από κάμερα ασφαλείας φέρεται να δείχνει την στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους. Το υλικό που δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνει στο βάθος μια έκρηξη σε ένα χιονισμένο τοπίο, στιγμές αργότερα φλόγες ξεπηδούν και μαύρος καπνός υψώνεται στον ουρανό. Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν το υλικό αυτό είναι αυθεντικό και αν δείχνει το κύριο μέρος του αεροπλάνου ή κάποιο τμήμα του, την ώρα που πέφτει στο έδαφος.

Το αεροσκάφος, τύπου AN-148, που ανήκε στη ρωσική εταιρία Saratov Airlines, πραγματοποιούσε πτήση από τη Μόσχα στην πόλη Ορσκ στην περιοχή Ορενμπούργκ, περίπου 1.500 χλμ. νοτιοανατολικά της ρωσικής πρωτεύουσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα