ΑΕΖ: Θα παλέψει για το γόητρό της στην «Αρένα»

Να αποφύγει ακόμα μια συντριβή είναι ο στόχος της ΑΕΖ σήμερα στη Λάρνακα κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα του Ζακακίου έχει ουσιαστικά ρίξει λευκή πετσέτα, αφού έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ της έξι από τους καλύτερους παίκτες της (Σάσι, Πάγκαλος, Οζίας, Αουρέλιο, Βιγιαφάνες, Ντος Σάντος) ενώ έχει παραιτηθεί και ο Γαρπόζης από την τεχνική της ηγεσία.


Μπορεί η ΑΕΖ να βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη Δόξα και τη σωτηρία, όμως η εικόνα που βγάζει τις τελευταίες εβδομάδες είναι μιας ομάδας που

δεν πιστεύει στην παραμονή, όπως έκανε στον πρώτο γύρο. Θα κάνει την προσπάθειά της, όμως όλοι στην ομάδα έχουν κατανοήσει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ.
Είναι δεδομένο ότι ο Δημήτρης Δημητρίου με τους παίκτες που του έχουν απομείνει, και με αρκετούς νεαρούς, θα προσπαθήσει στις υπολειπόμενες έξι αγωνιστικές να παρουσιάσει μια ΑΕΖ που δεν θα διασύρεται στον αγωνιστικό χώρο και με τις δυνάμεις της να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Σήμερα κόντρα στην ΑΕΚ τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα και βασική της προσπάθεια είναι να μην πάθει ό,τι έπαθε την περασμένη εβδομάδα από τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα