«Αφήνει» τον Βγενόπουλο ο Γιωρκάτζης-Αιχμές από το Προεδρικό

Τις διαδικασίες για να αποσυρθεί από την εκπροσώπηση του Ανδρέα Βγενόπουλου δρομολογεί το δικηγορικό γραφείο, Ανδρέας Γιωρκάτζης.

Απώτερος στόχος της ενέργειας αυτής, δήλωσε ο Ανδρέας Γιωρκάτζης, είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι οι έντιμοι σ’ αυτό τον τόπο.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δύο χρόνια πριν διορίσει τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, γνώριζε ότι το δικηγορικό γραφείο «Ανδρέας Γιωρκάτζης» εκπροσωπούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Ο κ. Γιωρκάτζης έκανε

λόγο για υποκριτική τακτική από κάποιους, οι οποίοι επικαλούμενοι τη σύγκρουση συμφερόντων θέλουν να πλήξουν έναν ανεξάρτητο θεσμό και την ίδια τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη και να ανατρέψουν οποιαδήποτε νομική τάξη και το Σύνταγμα.

Στην αντεπίθεση το Προεδρικό

Άμεση η απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος διέψευσε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης γνώριζε εξ αρχής ότι ο σύζυγος της κας Γιωρκάτζη εκπροσωπούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο. «Από πού να το γνωρίζει», διερωτήθηκε.

Παράλληλα, αντέστρεψε τα πυρά, δηλώνοντας με νόημα πως το γεγονός ότι ο κ. Γιωρκάτζη κινεί τώρα τη διαδικασία για απόσυρση από την εκπροσώπηση Βγενόπουλου, δεν σημαίνει ότι παραδέχεται τη σύγκρουση συμφερόντων;

Διαβάστε ακόμα: "Ο ΠτΔ γνώριζε ότι εκπροσωπούσα το Βγενόπουλο", δηλώνει ο Α. Γιωρκάτζης

Keywords
Τυχαία Θέματα