Αυτοί είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Κυπρίων στην Ελλάδα

Η τουριστική κίνηση μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου ανακάμπτει πλέον μετά την πανδημία και μαζί της, ανακάμπτει και η Θεσσαλονίκη ως προορισμός για τους Κυπρίους.

Τώρα  που υποχώρησαν τα μέτρα κατά της covid-19, η Θεσσαλονίκη και οι τουριστικοί φορείς της πόλης, ξαναβλέπουν πιο ζεστά την Κυπριακή αγορά. Η Θεσσαλονίκη, με τις

οδικές αλλά και ακτοπλοϊκές συνδέσεις που διαθέτει – π.χ. για Σποράδες- ακολουθεί το Αθηναϊκό «παράδειγμα», για να προσελκύσει περισσότερους Κυπρίους περιηγητές και τουρίστες.

«Στην Κύπρο, η τουριστική σεζόν για φέτος έχει ξεκινήσει πολύ καλά, ιδιαίτερα από Μάρτιο και μετά, λόγω της μείωσης ή και απάλειψης των πρωτοκόλλων άφιξης στον προορισμό» όπως επισημαίνεται από το υφυπουργείο τουρισμού. «Βεβαίως, η απώλεια της Ρωσικής και Ουκρανικής αγοράς είναι μεγάλη, κενό που δεν αναμένεται να καλυφθεί στο σύνολό του, παρόλο που περιμένουμε αυξήσεις από όλες τις υπόλοιπες αγορές-  πηγές εισερχομένου τουρισμού, λόγω και της διαθεσιμότητας δωματίων τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο» σύμφωνα με τον λειτουργό του Υφυπουργείου, Γιώργο Μηνά.

Διαβάστε περισσότερα στη Σημερινή.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοί, Κυπρίων, Ελλάδα,aftoi, kyprion, ellada