Αυξημένες νεφώσεις φέρνουν βροχές τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται, να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα νότια

και ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένη συννεφιά, η οποία αναμένεται να δώσει μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σημειωθεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα