Άγριος καυγάς Σταυρίδη – Παντελίδη στο ΣΙΓΜΑ για τα οδοφράγματα (vid)

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση σημειώθηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του ΣΙΓΜΑ ανάμεσα σε εκπροσώπους των ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ, με φόντο τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων, επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Κυπριακού του ΔΗΣΥ, Χαράλαμπος Σταυρίδης, στην προσπάθεια του να αντικρούσει κριτική η οποία προερχόταν  από τον Χρύση Παντελίδη του ΔΗΚΟ, αναφορικά

με τη διασύνδεση της κινητής τηλεφωνίας ελεύθερων και κατεχόμενων περιοχών, υποστήριξε ότι και στο παρελθόν έγιναν ρυθμίσεις σε σχέση με ΜΟΕ οι οποίες με τη στενή έννοια της νομοθεσίας δεν θα γίνονταν επιτρεπτές.

«Θέλω να ρωτήσω τον φίλο μου τον Χρύση, το άνοιγμα των οδοφραγμάτων με τον τρόπο  που έγινε τότε, επί Προεδρίας τους, με την επίδειξη διαβατηρίου, τότε, σύναδε με την νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας;», διερωτήθηκε ο κ. Σταυρίδης.

Η τοποθέτηση αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Χρύση Παντελίδη, με αποτέλεσμα να αρχίσει μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους δυο.

«Κύριε Σταυρίδη, τα οδοφράγματα τα άνοιξε αυτός που τα είχε κλειστά ο κατοχικός στρατός», ανέφερε ο κ. Παντελίδης. Με τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ να επιμένει να κάνει λόγο για ρυθμίσεις… «Ποιες ρυθμίσεις; Έχει αποδεχτεί η κυπριακή κυβέρνηση την επίδειξη διαβατηρίων και ταυτοτήτων; Αυτό ξέρετε; Έχετε πολύ μεγάλο λάθος αν ξέρετε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο κ. Παντελίδης.

Ο κ. Σταυρίδης, έκανε λόγο για αποδοχή ρυθμίσεων από πλευράς της δικής μας κυβέρνησης την εποχή του Τάσσου με τον κ. Παντελίδη φανερά ενοχλημένο να καλεί τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ να μην λέει «ψέματα».

Η συζήτηση ήταν πάρα πολύ έντονη και παρά τις παραινέσεις της παρουσιάστριας να χαμηλώσουν οι τόνοι αυτό δεν έγινε κατορθωτό με αποτέλεσμα να πάει σε διαφημίσεις την ώρα που οι λεκτικές αψιμαχίες συνεχίζονταν…

Δείτε το στιγμιότυπο στο 24ο λεπτό του βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα