«Ακόμη πανηγυρίζουμε το κύπελλο» (ηχητικό)

Μεγάλες στιγμές ζουν στην ΑΕΚ μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου. Όπως τόνισε το μέλος της διοίκησης Ιωσήφ Φράγκος, ήταν ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

Αναλυτικά:

«Ακόμη πανηγυρίζουμε. Ζούμε στιγμές χαράς. Η επόμενη μέρα θα αξιολογηθεί άμεσα. Αναλαμβάνει νέος τεχνικός διευθυντής και υπάρχουν θέματα που πρέπει να τρέξουν».

«Υπάρχουν τρία πράγματα που καθόρισαν το ξέσπασμα. Πριν 14 χρόνια πήραν τον πρώτο μας τίτλο. Εδώ και μια τετραετία πάμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό και, τρίτο, στην πόλη, επειδή νιώθουμε κάποια πράγματα

που μας έχουν αφήσει πίσω, θέλαμε κάτι για να γιορτάσουμε. Ήταν ένα πρωτοφανές ξέσπασμα».

«Είναι γεγονός ότι ο ουδέτερος παρατηρητής που έβλεπε την ομάδα στο πρώτο μέρος ένιωθες πως δύσκολα η ΑΕΚ θα επανέλθει. Από την άλλη, το κακό πρώτο μέρος λέγαμε πως δεν μπορεί να πάει χειρότερα, μόνο καλύτερα. Ταυτόχρονα, γνωρίζαμε τη δίψα και νιώθαμε πως θα επανέλθουμε. Στο ημίχρονο, ο Άντρος Καραπατάκης ήρθε και μου είπε πως θα γυρίσουμε τον αγώνα και θα κερδίσουμε με 2-1, και έτσι έγινε».

«Όντως, ήταν μεγάλη η επιτυχία η χθεσινή».

«Η χρονιά έλεγε πως ήταν ο άνθρωπος που θα έκρινε τη χρονιά, και αναφέρομαι στον Τολμές. Για ένα τράβηγμα έμεινε εκτός ενδεκάδας και χρησιμοποιήθηκε στο β’ μέρος και κατάφερε να είναι και ο MVP του αγώνα».

«Ήταν επιτυχία του Τσάβι Ρόκα και πρέπει να δούμε το μέγεθος της επιτυχίας αυτού του ανθρώπου».

«Ναι, έχουμε αρκετή υπομονή. Είναι θέμα φιλοσοφίας. Έχουμε υπομονή, στηρίζουμε το μοντέλο μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε».

«Δεν το κρύβω πως υπήρχαν στιγμές που το μοντέλο μας ταρακουνήθηκε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Το ευτύχημα είναι πως η ομάδα έχει τη σωστή διοίκηση».

«Εμείς πιστεύουμε πολύ στον Μουρίγιο. Είναι στην ομάδα από το 2007, γνωρίζει τα πάντα στην ΑΕΚ, ξέρουμε τον χαρακτήρα του και η επιλογή του θα μας βοηθήσει».

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τον προπονητή. Ο Μουρίγιο, μαζί με τον πρόεδρο, θα πάρουν την απόφαση».

«Πρέπει να προσαρμοστεί στον νέο του ρόλο. Είναι όλοι επαγγελματίες στην ΑΕΚ».

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο πρόεδρος έχει καταφέρει κάτι που έλειπε από την ομάδα. Τη σταθερότητα. Είχαμε και άλλες επιτυχίες πιο παλιά, αλλά την τελευταία τετραετία καθιερώνεται πλέον η ΑΕΚ και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα».

«Η ΑΕΚ συνεχίζει και θα είναι πρωταγωνιστική. Συνεχίζουμε με το μοντέλο μας. Η βάση είναι εκεί. Είμαι βέβαιος πως θα μεγαλουργήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα