Αλλάζει ο άξονας με Μαρτίνες και Άλαν

Ο Απόλλωνας άφησε τα καλύτερα στο τέλος, καθώς ανακοίνωσε χθες την προσθήκη δυο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.
Νίκο Μαρτίνες και Άλαν ντε Σόουζα έρχονται για να προσθέσουν ποιότητα στο χώρο του κέντρου και να βοηθήσουν τον Απόλλωνα έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους της χρονιάς.


Ο Μαρτίνες είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου, αφού είχε πέρασμα από την Ανόρθωση για μια σεζόν σαν δανεικός (2015-16) από τον Ολυμπιακό.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 29χρονο Αργεντινό, καθώς μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα στο χώρο του κέντρου.

Η άλλη προσθήκη ήρθε από την Λίβερπουλ, με τον 20χρονο, Άλαν ντε Σόουζα. Πρόκειται για Βραζιλιάνο μέσο που ανήκει στην Λίβερπουλ και εδώ και δυο σεζόν παίζει δανεικός με στόχο να επιστρέψει πιο έτοιμος. Είναι διεθνής με την u20 της Βραζιλίας και αν καταφέρει να εγκλιματιστεί στον Απόλλωνα, αναμένεται να δώσει πολλά στο χώρο του κέντρου.

Δυο πολύ ποιοτικές προσθήκες που αλλάζουν τον άξονα του Απόλλωνα, καθώς προορίζονται σαν βασικοί. Φυσικά εκεί υπάρχουν ήδη ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ένα μακρύ και ποιοτικό ρόστερ για να διαχειριστεί σε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα