Άλμα…11 βαθμών

Την 5η της νίκης σε 10 αγώνες πέτυχε χθες η Νέα Σαλαμίνα απέναντι στην ΕΝΠ με 3-1. Η νίκη για την ομάδα του Ντε Γιόνγκε ανέβασε τη Σαλαμίνα στην 5η θέση με ένα βαθμό περισσότερο από την Ομόνοια (η οποία αγωνίζεται σήμερα), και πλέον βλέπει τη συνέχεια με καλύτερη ψυχολογία.

Τα αποτελέσματα για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού σε σχέση με την περσινή ομάδα είναι πολύ καλύτερα. Πέρσι η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας σε 10 αγώνες μάζεψε μόλις 5 βαθμούς (μια νίκη, δυο ισοπαλίες

και επτά ήττες), σε σχέση με φέτος που μετρά 16 βαθμούς (5 νίκες, τέσσερεις ήττες και μια ισοπαλία).

Το φέτος (10 αγώνες, 16 βαθμοί)
Ομόνοια-Νέα Σαλαμίνα 5-3
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 1-3
Αγία Νάπα-Νέα Σαλαμίνα 1-3
Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων 2-0
Ερμής-Νέα Σαλαμίνα 1-2
Νέα Σαλαμίνα Πάφος 1-1
ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα 1-2
Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ 0-9
Άρης-Νέα Σαλαμίνα 2-0
Νέα Σαλαμίνα-ΕΝΠ 3-1

Το πέρσι (10 αγώνες, 5 βαθμοί)
Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΛ 0-2
Οθέλλος-Νέα Σαλαμίνα 0-1
Νέα Σαλαμίνα-Ομόνοια 1-1
Νέα Σαλαμίνα-Εθνικός Άχνας 2-1
Δόξα-Νέα Σαλαμίνα 1-1
Νέα Σαλαμίνα-Απόλλων 4-0
ΑΠΟΕΛ-Νέα Σαλαμίνα 1-0
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 2-3
ΑΕΚ-Νέα Σαλαμίνα 2-0
Νέα Σααμίνα-Ερμής 0-1

Ο Ολλανδός τεχνικός κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο το οποίο μπορεί να δει οποιονδήποτε αντίπαλο στα μάτια. Αν εξαιρέσουμε το 9-0 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με την ομάδα να καταρρέει από τα αρχικά στάδια…στα υπόλοιπα παιχνίδια κατάφερε να σταθεί επάξια και να κυνηγήσει μέχρι το τέλος της νίκη. Κέρδισε τόσο τον Απόλλωνα αλλά και την ΑΕΚ, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα και σίγουρα αυτό λέει πολλά.

Το στοίχημα για την ομάδα του Ντε Γιόνκε πλέον είναι να έχει σταθερότητα η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στα αποτελέσματα που θέλει και να ξεπλέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται από τις περιπέτειες. Αν στη συνέχεια έρθει κάτι καλύτερο τότε είναι ευπρόσδεκτο τόσο για την ομάδα αλλά και τους φίλους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα