"Δεν μας ενδιαφέρει πώς το βλέπει ο προπονητής τους"

"Εμείς ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές μας να είναι σοβαροί, δεν μας ενδιαφέρει πώς βλέπει τα πράγματα ο αντίπαλος προπονητής", ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου για τον αποψινό επαναληπτικό.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Είναι ένας επαναληπτικός που βλέπουμε με σοβαρότητα, αυτό προσπαθούμε να μεταφέρουμε και στους ποδοσφαιριστές μας. Θέλουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.

Ακόμη κι αν δεν γίνει αυτό, ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, στόχος είναι να προκριθούμε με οποιοδήποτε τρόπο. Σημαντικό που δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα. Μετά από το μάθημα στο ξενοδοχείο, θα αποφασίσει για την τελική του 18άδα. Εμείς ζητήσαμε από τους ποδοσφαιριστές μας να είναι σοβαροί, δεν μας ενδιαφέρει πώς βλέπει τα πράγματα ο αντίπαλος προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να τους δείξουμε τον σεβασμό στο γήπεδο.

Θα υπάρχουν εισιτήρια στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", θ' ανοίξουν στις 19:30. Ο κόσμος να σεβαστεί και να συμπεριφερθεί όπως πρέπει. Βλέπετε και τις δηλώσεις των αντιπάλων, βλέπετε πως ασχολήθηκαν και με την κλήρωση για τον επόμενο αντίπαλο. Είμαστε καλύτεροι και με τη συμπαράσταση τους θα το δείξουμε απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα