"Έχουν περάσει 14 χρόνια..."

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον αυριανό τελικό κόντρα στον Απόλλωνα και τόνισε ότι είναι ένα σημαντικό ραντεβού για την ομάδα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:

-Έχει ξεκινήσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση. Επικρατεί ανυπομονησία και στον κόσμο.

-Θα μετρήσει η θέληση, το πείσμα και η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό. Είναι καλοδεχούμενη και η τύχη. Κερδίζει αυτός που αποδεικνύει ότι το θέλει περισσότερο.

-Μας λείπει πολύ ένας τίτλος. Δεν είναι

λίγα τα χρόνια που έχουμε από ένα τίτλο. Έχουν περάσει 14 χρόνια. Σε αυτή την τετραετία έχουμε κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν καταφέραμε να επιβραβευτούμε με ένα τίτλο. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Άγχος και πίεση είναι απαραίτητα. Θα πρέπει να τα διαχειριστούμε.

-Έχουμε δώσει και εμείς τελικούς πρωταθλήματος τα τελευταία τρία χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες.

-Μας γνωρίζει πολύ καλά ο Απόλλωνας, τον γνωρίζουμε πολύ καλά και είναι ένας τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

-Ξέρουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το ραντεβού. Είναι ραντεβού με την ιστορία. Δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου με κάτι άλλο. Το μοναδικό που μας απασχολεί είναι το πώς θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Η στοχοπροσήλωσή μας είναι στο αγωνιστικό.

-Έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα. Ευελπιστούμε να μην υπάρξει κανένα απρόοπτο και όλοι να είναι έτοιμοι.

-Πλησιάζουμε τις 5 χιλιάδες. Θα πωλούνται εισιτήρια και αύριο, μέχρι τις 17:00, από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Όλοι οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να έρθουν. Κανένας ΑΕΚτζής δεν πρέπει να μείνει στον καναπέ του.

-Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στην ομάδα, απασχολεί μόνο ο τελικός. Θα πούμε περισσότερα για τον προγραμματισμό τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα