"Έπρεπε να αφήσουμε τον Πέτεφ να κάνει την δουλειά του"

Διαβάστε τι είπε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αντώνης Τζιωνής μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα.

Αρχική τοποθέτηση: «Είναι γεγονός πως τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες και θα δούμε που θα μας βγάλει. Μια χρονιά αποτυχημένη. Κάτι δεν πήγε καλά, κάτι δεν κάναμε καλά».

«Το γεγονός ότι ήταν δική του απόφαση το Δ.Σ την ασπάστηκε. Θεωρώ ότι θα πρέπει να αφήσουμε ένα προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Να του δώσουμε χρόνο. Αποφασίσαμε να στηρίξουμε την απόφαση του προπονητή μας».

Για τα όσα ακούγονται για τον Μαργκάσα: «Η επίσημη Ομόνοια καμία σχέση δεν

έχει να κάνει με τα όσα γράφονται για τον Μαργκάσα».

«Δεν έχει λεχθεί τίποτα περισσότερο. Έχουν τεθεί εκτός πλάνων του προπονητή τους. Ήταν μια δύσκολη απόφαση και την πήραμε. Το αποτέλεσμα της απόφασης το είδατε σήμερα, κατεβήκαμε να αγωνιστούμε με 14 παίκτες. Κάποια στιγμή στα δύσκολα πρέπει να φαίνεσαι».

«Ας δοθεί χρόνος στο νέο Δ.Σ να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία. Όταν δεν υπάρχει χρόνος δυσκολεύεσαι. Αν θα είμαι εγώ ή κάποια άλλα μέλη είναι κάτι που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Δεν ήρθα στην Ομόνοια για να κάνω καριέρα. Η μεγάλη αγάπη με έκανε. Με τα δεδομένα και τα οικονομικά βάρη είναι δύσκολο να τοποθετηθούν οι βάσεις. Είναι εδώ που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος. Όσοι αγαπάμε την Ομόνοια θα πρέπει να είμαστε κοντά στην ομάδα και να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει».

«Αν η απογοήτευση που νιώθει ο κόσμος που δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα του σ’ αυτό το χάλι. Στα δύσκολα θα πρέπει να σταθούμε στην ομάδα. Κάναμε λάθη αλλά προέχει η Ομόνοια και να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους άλλους».

«Αυτό είναι μύθος. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι στη βάση των συμβολαίων τους»

«Όταν ήρθαν τα ανάποδα αποτελέσματα ο κόσμος μας εγκατέλειψε. Δεν είχαμε έσοδα. Ο κόσμος επαναλαμβάνω πως παρά την απογοήτευση έχει καθήκον να σταθεί κοντά στην ομάδα».

«Η Ομόνοια δεν έχει την δυνατότητα να μην είναι πρωταγωνίστρια. Το βλέπουμε και φέτος. Ο κόσμος απέχει».

«Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι το πλαίσιο που ήταν να δουλέψουμε έχει αποδεχτό από όλους. Ήταν μια γενική απαίτηση και από τον κόσμο η συνεργασία με τον Πάμπο. Κάποια πράγματα δεν βγήκαν σωστά. Καταφέραμε και φέραμε στην Κύπρο τους πρώτους μετεγγραφικούς στόχους. Καταφέραμε να ξυπνήσουμε τον κόσμο μας. Δημιουργήσαμε προσδοκίες στον κόσμο. Δυστυχώς ποδόσφαιρο παίζουμε».

«Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Πρέπει να γίνουν πιο επαγγελματικά. Σίγουρο το οικονομικό χρειάζεται τομές. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου που χρίζουν αλλαγή. Υπάρχουν σημεία που θέλουν αλλαγές και τομές. Έγιναν κάποια πράγματα, έχουν αυξηθεί τα μέλη, η βάση των μελών θα πρέπει να πλατειάσει ακόμη περισσότερο».

«Πικρία νιώθει και ο τελευταίος Ομόνοιατης. Σκεφτείτε πόση πικρία νιώθω εγώ. Από την στιγμή που βρίσκομαι στην πυραμίδα αυτή της ομάδας σκεφτείτε. Την αποτυχία την παίρνεις μόνος στου την επιτυχία πολλοί. Ήρθα στην Ομόνοια γιατί την αγαπώ. Προσπάθησα και στο τέλος δεν κατάφερα να πετύχω αυτά που ήθελα. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα