"Έριξε τις απαιτήσεις ο Λαβόρδε, αλλά..." (ηχητικό)

"Είχαμε επικοινωνία μαζί του, οι απαιτήσεις του ήταν χαμηλότερες από αυτές που είχε πριν από μερικούς μήνες", ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, όμως το σίγουρο είναι ότι για κανέναν ποδοσφαιριστή η διοίκηση δεν πρόκειται να υποσχεθεί συμβόλαια που δεν μπορεί να δώσει.

Τι ισχύει με Λαβόρδε και Ανόρθωση

Οι δηλώσεις του Σάββα Πηλακούτα στο Ράδιο Πρώτο:

"Η απόφαση του Ράγιος δεν πήρε περισσότερο από δύο ημέρες. Την Κυριακή κατατέθηκε η πρόταση, η επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην ομάδα ήταν το σημαντικότερο κομμάτι

και αυτό που τον έκανε να πει το ναι. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει μαζί μας, είναι αρκετές ομάδες που θα ήθελαν τον Ράγιος στο ρόστερ τους. Για καλή μας τύχη, μένει στο δικό μας ρόστερ. Την περσινή σεζόν σημείωσε δέκα γκολ, τη φετινή τα μισά, αλλά με οκτώ ασίστ. Όλα αυτά τα στοιχεία που κουβαλά ως ποδοσφαιριστής είναι ικανά για την ομάδα μας, γι' αυτό και επιτεύχθηκε και η συμφωνία.

Για Ζοάο Βίκτορ: Θέλουμε αυτούς που τιμούν τη φανέλα και το σύμβολο του Φοίνικα να τους επιβραβεύουμε. Δεν είναι μόνο να φοράς το περιβραχιόνιο, είναι ηγέτης και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Τα τελευταία χρόνια έλειψε από την Ανόρθωση η παραμονή ποδοσφαιριστών για σερί χρόνια. Έχει ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά του για να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι μέχρι το 2021.

Πέραν από τον Αρούς, που ήθελε ν’ αγωνιστεί σ' ένα προηγμένο πρωτάθλημα, με τους υπόλοιπους τα καταφέρνουμε. Γίνονται σωστές ενέργειες από τη διοίκηση του Αντρέα Παντελή.

Οι Καμαρά και Σισέ δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη, αλλά η διοίκηση ξέρει τι να κάνει.

Για Ντούρις: Είναι μία διαφορετική περίπτωση, δεν ανήκει σε εμάς. Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος στην Ανόρθωση, το δείχνουν και οι αριθμοί. Περιμένουν την Όρενμπουργκ για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε και εμείς αναλόγως. Πληρώναμε ένα μέρος του συμβολαίου του.

Με τον Εγγλέζου συμφωνήσαμε, έμειναν κάποιες λεπτομέρειες για να γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο.

Για Λαβόρδε: Είχαμε επικοινωνία μαζί του, οι απαιτήσεις του ήταν χαμηλότερες από αυτές που είχε πριν από μερικούς μήνες. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε συμβόλαια που δεν μπορούμε τηρήσουμε, το ίδιο ισχύει για τον κάθε Λαβόρδε και δεν πρόκειται ν' αλλάξει για κανέναν ποδοσφαιριστή. Έχουμε προϋπολογισμό μπροστά μας και σε αυτόν πρέπει να κινηθούμε. Από τη δική μας πλευρά είναι ξεκάθαρο ότι, αν δεν ρίξει ακόμη περισσότερες τις απαιτήσεις του, δεν πρόκειται να μπούμε σε συζητήσεις μαζί του, ούτε να κάνουμε υπέρβαση.

Για Μυτίδη: Θα ακουστούν πολλά ονόματα, να κάνουμε υπομονή. Καταθέσαμε προτάσεις σε τερματοφύλακες και περιμένουμε να έχουμε σε αυτή τη θέση κάποιον μαζί μας στην προετοιμασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα