"Μεταξύ σοβαρού και αστείου αυτή η κίνηση Μπενίτο"

"Κάποιες φορές αυτή η υποτίμηση σου δίνει επιπλέον κίνητρο για το τι πρέπει ν' αποδείξεις", το σχόλιο του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο για την ανάρτηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Αλμπέρτο Μπενίτο στα social media για τι στοιχηματικές αποδόσεις περί κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στο Ράδιο Πρώτο:

"Η προετοιμασία κινείται σε καλούς ρυθμούς με διπλές προπονήσεις. Σήμερα το απόγευμα κάνουμε ένα διάλειμμα, πριν από το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Χάποελ Τελ Αβίβ. Θα είναι ενδεικτικό και για

το ρόστερ της ομάδας και για τον προπονητή. Υπάρχουν σίγουρα κάποια κενά και είναι φυσιολογικό έτσι περίοδο. Είναι σε εκκρεμότητα το θέμα Ντλοβού ακόμη δεν έχουμε καταλήξει, θα πρέπει να περιμένουμε για τις εξελίξεις. Αν αποχωρήσει ανοίγει και θέση, θα έρθει σημαντικό κονδύλι στην ομάδα και θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις. Προτεραιότητα μας είναι ένας ακραίος επιθετικός. Μέχρι στιγμής είναι ικανοποιημένοι οι προπονητής και τεχνικός διευθυντής από αυτά που βλέπουν στην προετοιμασία. Υπάρχει μπροστά μας ένα ακόμη μήνας, αρκετός καιρός μπορεί να γίνουν προσθήκες και αφαιρέσεις. Θα αποφασίσει και ο προπονητής μέσα από τα φιλικά".

"Ο τεχνικός διευθυντής σχολίασε μία στοιχιματική απόδοση, μεταξύ σοβαρού και αστείου θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές. Είναι καλό να νιώθουν ότι μπορούν, αυτή η υποτίμηση κάποιες φορές σου δίνει επιπλέον κίνητρο για το τι πρέπει ν' αποδείξεις. Είναι στα χέρια όλων να αξιοποιήσουν με το κατάλληλο τρόπο. Ήταν κάτι που και ο ίδιος θέλησε να το δουν και οι παίκτες γι' αυτό τους το έδειξε και στα αποδυτήρια".

Για τη χημεία τεχνικού διευθυντή-προπονητή: "Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα δουν τη φιλοσοφία τους από τα παιχνίδια. Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, με διαφορετική κουλτούρα. Πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα ήρθαν και οι ίδιοι και τα νέα αποκτήματα".

Μπορεί να έρθει πρόταση για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, φτάνει να ικανοποιούνται και οι δύο πλευρές.

Για την επίσκεψη Πουλλαίδη στη Πολωνία: Είναι κάτι που έκανε και τον προηγούμενο χρόνο, έχει φθάσει εδώ από το μεσημέρι και αναχωρεί Κυριακή αργά το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα