"Όχι" σε Λίβερπουλ για Σαλάχ

Πρόταση στην Ρόμα για την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ κατέθεσε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» προσέφεραν το ποσό των 28 εκ. λιρών για την απόκτηση του Αιγύπτιου διεθνούς μεσοεπιθετικού, ωστόσο, η προσφορά αυτή απορρίφθηκε από τους «Ρωμαίους». Σύμφωνα με το Sky Sports, όμως, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις και τίποτα δεν θα πρέπει ν΄ αποκλειστεί τα επόμενα 24ωρα.



Ο 24χρονος υπέγραψε

στην Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2014, αλλά το 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Φιορεντίνα, πριν τον αγοράσει η Ρόμα έναντι 15 εκ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, μετά το δανεισμό του και στην ομάδα της «αιώνιας πόλης». Ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν πληρώσει 11 εκ. λίρες για να φέρουν τον Σαλάχ στο Λονδίνο από την Βασιλεία, αυτή την εποχή το κασέ του κοστολογείται από τη Ρόμα περισσότερα από 40 εκ. ευρώ κι όπως γίνεται αντιληπτό για να τον αγοράσει η Λίβερπουλ θα πρέπει να αυξήσει σημαντικά την προσφορά της.

Ο παίκτης έκανε σπουδαία χρονιά στη Serie A, όπου πέτυχε 15 γκολ με την φανέλα της Ρόμα, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ στη διάρκεια της σεζόν βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την 2η θέση και την απευθείας έξοδο στο Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα