"Σήμερα πήρα πολλά μαθήματα"

Ο προπονητής της Πάφου, Στίβεν Πρέσλι τόνισε ότι πήρε πολλά μαθήματα από την ήττα της ομάδας του στο ντέρμπι με την Αλκή.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
"Συγχαρητήρια στην Αλκή. Άξιζε σήμερα τη νίκη. Πριν δυο βδομάδες ήρθαμε εδώ και παίξαμε εξαιρετικά. Σήμερα για μένα ως προπονητής της ομάδας, αυτό ήταν πιο σημαντικό αποτέλεσμα. Σε αυτό το σημείο
Μπορούμε όλοι να αποδώσουμε καλά όταν η αυτοπεποίθηση είναι καλή. Έχουμε κάνει πολλά βήματα, αλλά ο χαρακτήρας των παικτών μου δεν έχει τεσταριστεί σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα πήρα πολλά

μαθήματα με τους παίκτες μου. Από τα βασικά στην άμυνα μέχρι το να συνεχίσεις να παλεύεις στην ώρα που χάνεις. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Πήρα σημαντικά μαθήματα απόψε".

Από την άλλη ο προπονητής της Αλκής, Σάββας Δαμιανού δήλωσε: "Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που έκανε σημαντικό πρόοδο. Η προσέγγιση που είχαμε. Οι παίκτες είδαν στα μάτια την Πάφο και κέρδισαν καθαρά. Έκαναν για μένα από τα καλύτερα παιχνίδια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλουμε όσο πιο σύντομα να ξεγνοιάσουμε και να ηρεμήσουμε όλοι μαζί. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο που ήταν δίπλα στα παιδιά και στον πρόεδρο που μας υποστηρίζει και έχει δώσει πολλά τα τελευταία χρόνια".

Keywords
Τυχαία Θέματα