"Τελειώνουν οι αγώνες και πρέπει να κερδίζουμε"

Την καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου πριν από κάθε παιχνίδι, έκανε το απόγευμα της Παρασκευής, ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ο κ. Αυγουστή υπογράμμισε πως το κυριακάτικο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για την ΑΕΚ και τόνισε ότι ο στόχος είναι η νίκη.

Αναλυτικά τι είπε:  

«Ξέρουμε ότι είναι ένα ντέρμπι. Όποιος το θέλει πιο πολύ σίγουρα θα το πάρει το αυριανό παιχνίδι. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς. Βλέπουμε αγώνα με αγώνα

και στόχος μας είναι οι 3 βαθμοί». 

Αγωνιστικά δεδομένα: «Πλην τους δυο παίκτες που κάνουν αγώνα δρόμου οι άλλοι είναι έτοιμοι».

«Τελειώνουν οι αγώνες και πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες. Πρέπει να κερδίσουμε τον αγώνα και ειδικά το ντέρμπι. Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει ακόμη ντέρμπι μαζί μου. Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά και έξι βαθμών».

«Δεν θα μπούμε στην διαδικασία αν κερδίσουμε Ανόρθωση αν κερδίσουμε Απόλλωνα. Θα δούμε πρώτα Ανόρθωση και μετά θα δούμε Απόλλωνα».

«Από τη στιγμή που πήραν την απόφαση έχει τελειώσει. Για το πρωτάθλημα και τις δυο σερί νίκες αυτό μας χαροποιεί. Κάνουμε ευκαιρίες και βάζουμε και τέρματα. Να τελειώσει το αυριανό  παιχνίδι και με μισό γκολ να πάρουμε τους βαθμούς».

«Όταν ήρθα στην ομάδα έπαιζε με τριάδα πίσω. Αυτή την στιγμή με τετράδα πετύχαμε περισσότερα. Θέλουμε τους βαθμούς. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Τα συστήματα τα κάνουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τελειώνουν,teleionoun