"Θα είναι κρίμα αν χαθούν σωματεία μετά από αυτό"

«Για την ώρα δεν συζητούμε για μειώσεις, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα και είναι αναπόφευκτο αυτό», ήταν μία από τις τοποθετήσεις του εκπροσώπου τύπου της Πάφου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

 

Οι δηλώσεις του Πολύβιου Παλιούρα στον Super Sport FM:

«Οι γυμναστές στέλνουν ειδικές ασκήσεις στους παίκτες, στέλνουν υλικό. Το ίδιο σκηνικό και στις ακαδημίες. Να μπορούν να κρατηθούν όλοι σε φόρμα, βρισκόμαστε σε αβεβαιότητα. Κανείς δεν ξέρει αν θα

ξεκινήσουμε και πότε. Αντιλαμβανόμαστε την αβεβαιότητα γι' αυτό και εμείς στο β' γκρουπ είπαμε αν γίνεται να μην παιχτεί το πρωτάθλημα. Είναι όλα καθαρά σενάρια και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή. Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας. Λόγω των ιδιοκτητών, έχουμε μία σχετική οικονομική άνεση, όμως κι' αυτοί έχουν πληγωθεί οικονομικά στις επιχειρήσεις του. Οι ποδοσφαιριστές είναι ξοφλημένοι τον Φεβρουάριο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει. Η Πάφος είναι από τις πόλεις που πλήγηκαν περισσότερο, είναι δύσκολες μέρες. Τρέχουν κάποιες σκέψεις και συζητήσεις, υπάρχει καλή θέληση από τους ποδοσφαιριστές. Για την ώρα δεν συζητούμε για μειώσεις, όμως τα πράγματα είναι δύσκολα και είναι αναπόφευκτο αυτό».

«Τα πράγματα με τις τηλεοπτικές πλατφόρμες είναι δύσκολα, αρκετά σωματεία θα κάνουν αγώνα επιβίωσης. Πρέπει να βρεθούν οι λύσεις επιβίωσης. Θα είναι κρίμα, αν χάσουμε σωματεία μετά από αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα