"Θα θεωρείτο υποτιμητικό απέναντι στην Ανόρθωση,η κίνηση μας στέλνει μήνυμα"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την κλήρωση του κυπέλλου και για το γεγονός πως έλειπαν από τη διαδικασία της κλήρωσης.

Οι δηλώσεις του:

«Η κίνηση μας στέλνει μήνυμα διαδικασίας. Δεν ήταν σωστό να παρευρεθούμε. Θα θεωρείτο υποτιμητικό απέναντι στην Ανόρθωση. Δεν νιώθουμε ότι έχουμε περάσει στην επόμενη φάση. Είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αυριανό αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να περάσουμε στους 4 του κυπέλλου. Από την στιγμή που υπάρχουν αναμετρήσεις που είναι ένα θέμα διαδικασίας και πρέπει να το δει η ΚΟΠ.

Υπάρχει σεβασμός απέναντι στην Ανόρθωση και τον κόσμο.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι διψασμένη για διάκριση. Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο στην εξάδα. Η ομάδα άξιζε να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, αφού απέδειξε ότι είναι ένα δυνατό σύνολο.

Ο κόσμος πρέπει να παρουσιαστεί σύσσωμος και να δώσει τη δική του μάχη.

Γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα. Δώσαμε τη δική μας μάχη και τη δώσουμε και την τελευταία αγωνιστική.

Εμείς βλέπουμε μόνο την ομάδα μας. Μπορεί να είναι θετικό, μπορεί και αρνητικό το ότι η Ανόρθωση έχασε από τον Εθνικό.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα στους φίλους της ομάδας. Δεν θα έχουμε τους οργανωμένους μαζί μας. Ευχόμαστε ο κόσμος να γεμίσει την κεντρική εξέδρα και να είμαστε εμείς που θα πάρουμε την πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωσηη,anorthosii