"Την πατήσαμε, εμπιστευτήκαμε λάθος άτομα" (ηχητικό)

Πολύ απογοητευμένος για την κατάσταση στον Εθνικό, τα έχει και με τον εαυτό του ο Κίκης Φιλίππου αφού όπως δήλωσε εμπιστεύτηκε λάθος άτομα, ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, αφού παραδέχθηκε ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη. "Εγώ δεν ντρέπομαι να πω κάποια πράγματα. Θέλω όταν φεύγω από το γήπεδο να πονάει και ο προπονητής το στομάχι του και ο ποδοσφαιριστής όπως εγώ".

Οι δηλώσεις του Κίκη Φιλίππου στο Ράδιο Πρώτο:

"Δεν είναι και το καλύτερο, όμως εμείς πήραμε την απόφαση. Θα κάνουμε μία οικονομική περισυλλογή, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε

τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν τους δίναμε τόσο καιρό την ευκαιρία. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και οι υψηλόμισθοι μας έφεραν εδώ που είμαστε. Οι νεαροί μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα είτε σήμερα, είτε τη νέα χρονιά. Θα κάνουμε μία νέα αρχή με Κύπριους δικούς μας παίκτες που να πονούν και ν' αγαπούν την ομάδα. Δείξαμε εμπιστοσύνη σε κάποιους και δεν μπόρεσαν στην τελική να ανταποκριθούν. Δεν έγιναν λανθασμένες επιλογές, χάσαμε αρκετούς λόγω εμπάργκο. Κάποιοι είχαν πάρει από μόνοι τους την απόφαση ότι τον Δεκέμβριο θα φύγουν. Με τον δικό τους τρόπο την έφεραν εδώ που την έφεραν.

Πέρσι είχαν ικανότητες... Δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε ποδοσφαιριστές με τέτοιο χαρακτήρα. Το 80% που έφυγαν βρήκαν άλλες ομάδες. Πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να πάμε μέχρι το Δεκέμβριο και να είμαστε σωστοί, όμως λογαριάσαμε λάθος. Δεν ήταν θέμα μόνο προπονητή, αλλά και θέματα ποδοσφαιριστών. Είναι εδώ που λέω ότι ομάδες όπως ο Εθνικός πρέπει ν' αλλάξουμε πολιτική. Να μην πάθουμε ξανά αυτό το πράγμα. Να μην εμπιστευόμαστε τον κάθε τυχοδιώκτη και μιλάω και για τους μάνατζερ. Είναι ξεκάθαρο ότι όσοι έρχονται θέλουν να κερδίσουν. Έχουμε και εμείς μεγάλη ευθύνη, ήμασταν αφελείς. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω κάποια πράγματα. Πρέπει να προσέχουμε.

Εγώ ήμουν πρόεδρος και πιο παλιά έφτασα σε περίοδο που δεν είχαμε συμβόλαια, ήταν όλα στο χέρι. Θα δώσουμε σημασία στα δικά μας παιδιά. Θέλω φεύγοντας από το γήπεδο να πονάει και ο προπονητής το στομάχι του και ο ποδοσφαιριστής όπως εγώ. Όχι η μόνη έννοια να είναι το εστιατόριο που θα πάνε να φάνε. Κάνουμε στροφή σε παιδιά δικά μας όπως ο Πογιατζής και ο Εγκωμίτης. Δεν θ' αλλάξουμε πολιτική, δοκιμάσαμε και σπόνσορες και αυτούς που ήθελαν να έρθουν κοντά στην ομάδα. Εμείς δεν ήρθαμε στο ποδόσφαιρο για να πάρουμε. Θέλουμε εμείς να δίνουμε. Μπορεί να τα έχω και λίγο με τον εαυτό μου, είμασταν στριμωγμένοι και μας εκμεταλλεύτηκαν. Δεν έπρεπε να πέσω σε τέτοια παγίδα. Ο Παντελή μου είπε τον Παπαγεωργίου θέλω τον. Το θέμα όμως είναι τι σκέφτεται ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και εμείς. Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας, μιλάμε καθημερινά, είναι προσγειωμένο παιδί".

Keywords
Τυχαία Θέματα