«Αν το κάνουμε αυτό…θα το πάρουμε» (βιντεο)

Συνέντευξη στο SigmaLiveSports παραχώρησε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Ούρκο Πάρντο. Τον Βελγο-Ισπανό τερματοφύλακα τον εντοπίσαμε στην εκδήλωση του Σαββάτου για τον μικρό Λάμπρο και σε ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαμε μαζί του, μίλησε για την επιστροφή του, τον Τιμουρ, την ομάδα και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

«Νιώθω δυνατός και αρκετά καλά. Χρειάζομαι ακόμη χρόνο αλλά όχι αρκετό για να είμαι 100% έτοιμος. Δεν θέλω να επιστρέψω και να μην είμαι έτοιμος»

«Πάμε

καλά. Αγωνιζόμαστε καλά. Σκοράρουμε πολλά τέρματα. Αυτό είναι πολύ ωραίο για τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε όλο το πρωτάθλημα. Αν το κάνουμε αυτό, θα πάρουμε το πρωτάθλημα».

«Η αλλαγή με Τιμούρ ήταν καλή για την ομάδα. Το βλέπεις μέσα στο γήπεδο. Βλέπεις πόσο εύκολα κάνουμε επίθεση και αυτό είναι αρκετά καλά για την ομάδα».

«Ναι. Όταν βλέπεις τον κόσμο με την ομάδα είναι πολύ καλό».

«Είμαστε πέντε τερματοφύλακες στην ομάδα. Είναι όλοι καλά. Αυτό είναι το καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση και μετά ο προπονητής να πάρει τις αποφάσεις του».

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Αλλά νομίζω με την ψυχολογία που έχουμε τώρα είμαστε πολύ καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς».

«Να είναι κοντά στην ομάδα, κοντά στους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το ωραίο για εμάς γιατί νιώθουμε καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα