Ανάσα στα προσφυγικά σωματεία

Η άμεση ή έμμεση στήριξη των προσφυγικών μας σωματείων από την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία άρχισε από τη δεκαετία του 1980 συνεχίζεται και φέτος με συνέπεια και σεβασμό. Αυτή η χειρονομία της ΟΠΑΠ, εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης, διαχρονικής και καθολικά αναγνωρισμένης προσφοράς της στο κοινωνικό σύνολο της Κύπρου.

Σε

απλή τελετή που έγινε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στα γραφεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Δημήτρης Αλετράρης, παρέδωσε στους εκπροσώπους των σωματείων, την πρώτη από τις δύο δόσεις της ετήσιας χορηγίας. «Το κάνουμε και πάλι με παράξενα συναισθήματα», είπε ο κύριος Αλετράρης, διευκρινίζοντας ότι «πολύ θα θέλαμε αυτή η χορηγία να ήταν αχρείαστη, με την επιστροφή σας στα γήπεδα και τη γη σας να έχει την σημαντικότερη αξία. Μέχρι τότε όμως, κι ας ελπίσουμε να μην είναι μακριά αυτή η στιγμή, η ΟΠΑΠ Κύπρου θα εξακολουθήσει να σας συμπαραστέκεται, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και τη σημασία της προσπάθειάς σας. Κι ο κύριος Αλετράρης κατέληξε με την ευχή «η επόμενη χορηγία της ΟΠΑΠ προς εσάς, να αφορά στην ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεών σας στην φυσική σας έδρα».

Τα δέκα σωματεία που έγιναν αποδέκτες της χορηγίας της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι: Ανόρθωση (πετόσφαιρα), Νέα Σαλαμίνα (πετόσφαιρα), Εθνικός Αχνας (ακαδημίες), Δόξα Κατωκοπιάς (ακαδημίες), Εθνικός Ασσιας, ΠΑΕΕΚ Κερύνειας, Ηρακλής Γερολάκκου, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΑΕΚ Καραβά (πετόσφαιρα) και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (πετόσφαιρα).

Μιλώντας εκ μέρους των προσφυγικών σωματείων, ο πρόεδρος του Εθνικού ΄Ασσιας Αντώνης Μαυρής, ευχαρίστησε την εταιρία ΟΠΑΠ και τους ανθρώπους της για τη διαχρονική στήριξή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο όσοι βιώνουν από κοντά την προσπάθεια που καταβάλλουμε, ιδιαίτερα τα μικρότερα προσφυγικά σωματεία, μπορούν να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν τι σημαίνει για μας αυτή η χορηγία. Είναι πολύτιμη! Με περιορισμένες δυνατότητες εσόδων, αντέχουμε, όσο αντέχουμε, με τη στήριξη λίγων καλών φίλων. Η ΟΠΑΠ είναι για μας ο πιο παλιός και συνεπής φίλος, γεγονός που δεχόμαστε με ευγνωμοσύνη και ειλικρινείς ευχαριστίες». Τα όσα είπε ο κ. Μαυρής ενίσχυσε με την παρέμβασή του και ο κ. Άντρος Μιχαηλίδης, εκπροσωπώντας τα πετοσφαιρικά σωματεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα