«Ανοιχτός» για μεταγραφή ο Κάστανος! (Δηλώσεις)

Το εν ισχύ συμβόλαιο με τη Σαλερνιτάνα δεν αποτρέπει τον Γρηγόρη Κάστανο από την αναζήτηση άλλης ποδοσφαιρικής στέγης!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός εξετάζει το ενδεχόμενο μεταγραφής, καθώς -όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Μάριο Γκιουφρέντι -το μέλλον του στη Σαλερνιτάτα δεν είναι σίγουρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τον Ιανουάριο ο Ντε Σάνκτις (σ.σ. πρόεδρος Σαλερνιτάνα) πίεζε για τη μετεγγραφή του στην Άσκολι. Ανέφερε ακόμη ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να μείνει να αποδείξει την αξία του. Η αναγέννηση

του ήταν χάρη στον Πάουλο Σόουζα (σ.σ. νέος προπονητής Σαλερνιτάνα). Για το μέλλον; Μίλησα με τον Ντε Σάνκτις. Θα θέλαμε να υπολογίζεται περισσότερο, όμως ο Κάστανος δεν θεωρείται απαραίτητος. Για να αποδίδεις το καλύτερο δυνατό και να νιώθεις καλά, είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη απ’ όλες τις πλευρές. Όχι μόνο απ’ τον προπονητή, αλλά από τη διοίκηση και από τους υπεύθυνους προγραμματισμού.

Μιλώντας με τον διευθυντή, με ενημέρωσε πως δεν είναι απ’ αυτούς που θα μείνουν σίγουρα στην ομάδα, κι ως εκ τούτου θα εξετάσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης, αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. Έστω κι αν δεν το θέλουμε, γιατί ο Κάστανος είναι πολύ δεμένος με τους οπαδούς της Σαλερνιτάνα. Η εντύπωσή μου είναι πως υπάρχει η πρόθεση να αντικατασταθούν οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν από την προηγούμενη διοίκηση. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξετάσουμε κάθε πιθανή πρόταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα