Ανόρθωση: Αναγεννάται από τις συνελεύσεις της

Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι κάποτε όλα τα κακώς έχοντα στην Ανόρθωση θα είχαν ένα τέλος. Η δύσκολη κατάσταση βέβαια σε όλους τους τομείς υπάρχει, είναι εκεί και όλοι το παραδέχονται.

Δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς. Αν δεν είναι από τώρα και στο εξής όλοι ειλικρινείς και αν δεν παραδεχθούν τα λάθη τους, η κατάσταση θα παραμείνει δύσκολη και δύσκολα θα αλλάξει. Πλήρης διαφάνεια λοιπόν σε όλα τα ζητήματα και νέα αρχή. Αυτός είναι ο δρόμος στον οποίο πρέπει να βαδίσουν οι παράγοντες της Ανόρθωσης, και

του σωματείου και της εταιρείας. Όλοι ενωμένοι και με τα κεφάλια κάτω με στόχο ν’ αλλάξουν το κακό κλίμα των τελευταίων χρόνων. Είναι απ’ όλους παραδεκτό ότι ο μόνος που δεν έκανε λάθη τα τελευταία χρόνια και ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα είναι ο κόσμος της. Έκανε υπομονή και συνεχίζει να κάνει. Παρακολουθεί και αντιδρά εκεί και όταν πρέπει. Κανένας δεν εγγυάται όμως ότι αυτή η συμπεριφορά από τον κόσμο θα συνεχιστεί. Έτσι, όλοι παρουσιάζονται αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στον κατήφορο των τελευταίων χρόνων και η Ανόρθωση να διεκδικεί και πάλι τίτλους σαν μεγάλη ομάδα που είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα