Ανόρθωση: Δίκοπο μαχαίρι

Αναμφισβήτητα είναι δυο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στην φετινή χρονιά της Ανόρθωσης. Σε μια χρονιά όπου η Κυρία κινήθηκε στην μετριότητα και τα αποτελέσματα της να είναι γνωστά. Πλέον όμως η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μπει σε δύσκολα μονοπάτια αφού χρειάζεται ρευστό στα ταμεία της και σίγουρα άλλες ομάδες γλυκοκοιτάζουν ποδοσφαιριστές. Μέσα σ’ αυτούς είναι και οι δυο Λαϊφης και Εντλοβού που όπως προαναφέραμε ξεχώρισαν στην φετινή χρονιά.

Για τον Λαϊφη τα δεδομένα είναι γνωστά. Η πρόταση της Αούστριας Βιέννης είναι εκεί με την ομάδα του Τόρστεν Φίνκ να αναμένει την απάντηση της Κυρίας.

Είναι δίκοπο μαχαίρι. Είτε η Ανόρθωσης θα πει το ναι στην προσφορά και να (καλύψει μέρος των οικονομικών της), είτε θα πει όχι και θα βρει άλλους τρόπους. Αλλά επειδή δεν υπάρχει και αρκετός χρόνος και τα κριτήρια Ιουνίου δεν μπορούν να περιμένουν τότε η απόφαση θα είναι πολύ δύσκολη…ωστόσο θα πρέπει να παρθεί άμεσα.

Πωλητήριο έχει μπει και στον Εντλοβού. Αν έρθει μια ικανοποιητική πρόταση στα ταμεία της Ανόρθωσης, τότε η Κυρία δεν θα μπει εμπόδιο, στην μετακίνηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα