Ανόρθωση: Έτοιμη για το πρώτο διπλό η «Κυρία»

Η πρώτη έξοδος στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση έφτασε. Σήμερα στις 20.00, στο «Αμμόχωστος», φιλοξενείται από τη Ν. Σαλαμίνα έχοντας έναν και μοναδικό στόχο, τη νίκη, έτσι ώστε να φτάσει στους έξι βαθμούς σε δυο αγώνες.

Σαφώς και δεν είναι εύκολη αναμέτρηση, ωστόσο η «Κυρία» έδειξε ότι διαθέτει καλύτερο υλικό, βρίσκεται σε καλύτερο στάδιο ετοιμότητας από την αντίπαλο ομάδα και φυσικά έχει διαφορετικούς στόχους, πρωταγωνιστικούς.

Ο σημερινός αγώνας όλοι ευελπιστούν στην ομάδα ν' αποτελέσει την αρχή για θετικά αποτελέσματα στους εκτός έδρας αγώνες, κάτι που πέρυσι δεν

το είχε. Πέντε νίκες πέρυσι στα εκτός έδρας παιχνίδια με απογοητευτικό απολογισμό, ειδικά στους πρώτους πέντε αγώνες.

Φέτος όλοι επιδιώκουν να βελτιώσουν τον απολογισμό τους έτσι ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Εκτός δυο

Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες. Ο Αντρέ Πάους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στα κενά διαστήματα που εντόπισε στον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ, ενώ ταυτόχρονα δούλεψε τόσο σε ατομικό επίπεδο με ποδοσφαιριστές, όσο και στη γενική εικόνα.

Για τον σημερινό αγώνα ο Ολλανδός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τόνι Κάλβο, ο οποίος θα χρειαστεί ακόμα αρκετές ημέρες για να μπορέσει να μπει σε πρόγραμμα προπονήσεων, και τον Μαραγκό. Ο τραυματισμός του Κύπριου διεθνή δεν είναι ανησυχητικός κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τη Δευτέρα θα μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ούτε σχηματισμό αλλά ούτε πρόσωπα αναμένεται ν' αλλάξει στον σημερινό αγώνα ο Αντρέ Πάους. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκάμπριελ Μούρα. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Νούχου. Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Χόλγκερσον και Λαΐφης. Στη μεσαία γραμμή ως ανασταλτικά χαφ οι Ζοάο Βίκτορ και Αρμπουτζάνια. Δεξιά στο φτερό της μεσαίας γραμμής θ' αγωνιστεί ο Μακρής και στο αριστερό ο Αβραάμ. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Μαρτίνες και στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού.

Τρεις για μια θέση

Από μέρα σε μέρα το πάει η Ανόρθωση σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο ενίσχυση και συγκεκριμένα στη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού. Τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Ισπανός Αντρέα Ορλαντί έχει απαντήσει θετικά στην οικονομική πρόταση της Ανόρθωσης. Αυτό μας μεταφέρθηκε επίσημα από πλευράς ομάδας. Υπάρχουν διαβουλεύσεις για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Η πλευρά της Ανόρθωσης θέλει να βάλει σαν όρο ότι, αν ο ποδοσφαιριστής συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων, αυτόματα θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Από την άλλη η θέση του ποδοσφαιριστή είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνια ή 1+2 χρόνια ή χωρίς όρο.

Ο τεχνικός διευθυντής Σταν Φαλξ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Στη λίστα υπάρχει Πορτογάλος ο οποίος ωστόσο έχει προτάσεις κι από άλλες ομάδες. Επίσης στη λίστα υπάρχει ποδοσφαιριστής από τη Λατινική Αμερική που αγωνίζεται στην Ευρώπη. Με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή βρίσκονται απλώς σε συζητήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα