Ανόρθωση: Έτοιμη να τα δώσει όλα η «Κυρία»

Το τέλος της α' φάσης του πρωταθλήματος βρήκε την Ανόρθωση στην 5η θέση του α' ομίλου με 39 βαθμούς. Αυτό οφείλεται στην ήττα από τον Απόλλωνα και ουσιαστικά η «Κυρία» είναι μια από τις χαμένες της αγωνιστικής, καθώς από την 3η θέση βρίσκεται στην 5η θέση, κάτι που παίζει ρόλο στη σειρά των αγώνων τους οποίους θα δώσει.

Πλέον μπαίνει στα play off, με στόχο την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου, κάτι που μπορεί να γίνει και μέσω κυπέλλου.

Η «Κυρία» έχει τα φόντα της ομάδας που μπορεί να πετύχει τον στόχο της, καθώς αυτό δείχνει με τις εμφανίσεις της.Απέναντι στον Απόλλωνα παρουσίασε την εικόνα που περιμένουν όλοι στην ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ήταν αποφασιστική, ήταν διεκδικητική, πραγματοποίησε εμφάνιση καλή υπό τα δεδομένα αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Αν και ο Απόλλωνας «πατούσε» καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο δυσκολεύτηκε, αν αναλογιστεί κάποιος ότι προηγήθηκε με πέναλτι, το οποίο δεν θα έπρεπε να δώσει ο Δημήτρης Μασσιάς και σημείωσε το δεύτερο λεπτό στις καθυστερήσεις του αγώνα.Κέρδος οι νεαροίΟ Αντρέ Πάους παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Απόλλωνα, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετώπισε ώς τώρα, ενώ ταυτόχρονα ανέφερε ότι οι παίκτες του έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.Ο Ολλανδός προπονητής έκανε αναφορά και στους νεαρούς. Ο Κυριάκου αγωνίστηκε για 80 λεπτά, δείχνοντας στοιχεία ποδοσφαιριστή που με την πάροδο του χρόνου θα βοηθήσει την Ανόρθωση, ενώ για δέκα λεπτά ως αλλαγή αγωνίστηκε ο Κωνσταντίνου. Το σίγουρο είναι ότι με τη φιλοσοφία που επικρατεί στην ομάδα οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πάρουν και άλλες ευκαιρίες, καθώς η διοίκηση επενδύει σε αυτούς.Δίπλα της ο κόσμοςΟ φίλαθλος κόσμος της Ανόρθωσης έδωσε βροντερό «παρών» στο Τσίρειο στάδιο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αντικρίζοντας μια ομάδα που πάλευε για το θετικό αποτέλεσμα. Μέσω τέτοιων εμφανίσεων ανεβαίνει και η ψυχολογία του κόσμου, κάτι που συνεπάγεται περισσότερη στήριξη, ειδικά στους επόμενους αγώνες, που είναι και οι κρισιμότεροι.Επιστρέφει σίγουρα έναςΗ Ανόρθωση πλέον κινείται σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ. Τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο. Την Τετάρτη στις 17:30 θα υποδεχθεί τους «γαλαζοκίτρινους» στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, το Σάββατο θα έρθει στο ΓΣΠ για την πρώτη αγωνιστική των play off και στις 11 Μαρτίου πάλι με τον ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό κυπέλλου.Το μυαλό όλων είναι στον αγώνα κυπέλλου, με τον Αντρέ Πάους να αντιμετωπίζει για ακόμη έναν αγώνα αρκετά προβλήματα. Εκτός πλάνων σίγουρα είναι οι Μακρής και Γκαρσία. Αμφίβολοι είναι οι Κάλβο και Αβραάμ. Οι δύο αυτές περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν αύριο, με τις πιθανότητες να προλάβουν το ντέρμπι να είναι εναντίον τους. Αντίθετα, επιστρέφει ο Λαΐφης, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα