Ανόρθωση: Οι αποχωρήσεις κρίνουν την ενίσχυση

Από την στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις όλοι στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στο κεφάλαιο ενίσχυση στην β` μετεγραφική περίοδο. Το αρχικό πλάνο έχει καταρτιστεί και αφορά την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών.

Ένας κεντρικός αμυντικός, ένας ποδοσφαιριστής που να μπορεί να αγωνίζεται στα φτερά της μεσαίας γραμμής αλλά και στην επίθεση και ένας επιθετικός. Ο τρίτος προέκυψε ύστερα από εισήγηση του Αντρέ Πάους.

Ωστόσο το θέμα ενίσχυσης θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν. Μέχρι στιγμής το σίγουρο είναι ότι γίνονται

προσπάθειες για λύση της συνεργασίας με τον Βαλβέρδε ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Αν λυθεί αδειάζει μια θέση. Για να ενισχυθεί με ακόμα δυο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αποχωρήσουν άλλοι δυο.

Οι θέσεις των ξένων ποδοσφαιριστών είναι δεδομένες, άρα η Ανόρθωση θα κινηθεί για την απόκτηση κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Ακόμα και ο Σαμπαλα να φύγει δεν αδειάζει θέση καθώς είναι κάτω των 21 ετών.Επομένως η απόφαση είναι δύσκολη για τον Φαν Λέουβεν. Πάντως στην Ανόρθωση δεν υπάρχει βιασύνη καθώς αναμένει ακόμα και τις τελευταίες ημέρες της μετεγραφικής περιόδου για να ενισχυθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα