Ανόρθωση: Στα χέρια του Πάους

Η Ανόρθωση ήθελε από την αρχή της μετεγγραφικής περιόδου τον ποδοσφαιριστή που θα έπαιρνε την θέση του Ιακοβένκο στην κορυφή της επίθεσης καθώς στα τελευταία παιχνίδια ο Αντρέ Πάους τοποθετούσε τον Ανδρέα Μακρή, κάτι που ταίριαξε άψογα στην κυρία και ο νεαρός Κύπριος πέτυχε αρκετά γκολ.

Η μετεγγραφή Ίσμαελ Γκονσάλβες έχει πολλά θετικά για την Ανόρθωση αφού ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που

εφάρμοσε ο Αντρέ Πάους και είναι στο χέρι του να δώσει τα κίνητρα και την αυτοπεποίθηση τον Πορτογάλο επιθετικό έτσι ώστε να προσφέρει στην ομάδα. Γνωστός από το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ, ο Ίσμα με τον ερχομό του στην Κύπρο έδειξε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι, ωστόσο στη συνέχεια αποχαιρέτησε τους γαλαζοκίτρινους κυρίως για τον χαρακτήρα του.

Ο Αντρέ Πάους έδειξε με τον τρόπο που αντιμετώπισε την περίπτωση Σαμπάλα ότι δεν δέχεται παραπτώματα στην ομάδα και ο Ολλανδός μπορεί να βελτιώσει και να αντιμετωπίσει σωστά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Πορτογάλου. Το νεαρό της ηλικίας του δίνει κίνητρα και στον Αντρέ Πάους να τον διαχειριστεί σωστά. Πάντως το ρόστερ της κυρίας διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές και ο Ολλανδός τεχνικός απέδειξε ότι μπορεί να δουλέψει με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και είναι στο χέρι του να βοηθήσει τον Ίσμα να κάνει ένα πετυχημένο πέρασμα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα