Ανόρθωση: Τα λόγια του Λέουβεν…βγαίνουν

Η Ανόρθωση το καλοκαίρι προχώρησε στην πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή Φαν Λέουβεν. Ένα πόστο το οποίο παίζει μεγάλο ρόλο στο κτίσιμο μιας ομάδας. Αυτό έκανε και ο Ολλανδός τεχνικός…ο οποίος όπως τόνισε στην αρχή για τον κόσμο της ομάδας…οι ποδοσφαιριστές θα φτάσουν μέχρι τον Γενάρη στο 70% με 80% των δυνατοτήτων τους. Αυτό γίνεται πραγματικότητα.

Η Ανόρθωση είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα μέσα στο 2015. Τρέχει ένα σερί έξι νικών…τέσσερις σε πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο.

Έχει πετύχει 15 συνολικά τέρματα και έχει δεχθεί 3 σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Διαθέτει τον κορμό και με την ενίσχυση του Γκονσάλβες γίνεται ακόμη καλύτερη στην επίθεση. Ο Αφρικανός επιθετικός έδειξε με το καλημέρα τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα της Αμμοχώστου και γι’ αυτό άλλωστε αποκτήθηκε. Ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά ο «μάγος» Γκαρσία (έδωσε χθες δυο ασιστ) και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η Ανόρθωση είναι ανεβασμένη και το φωνάζει. Οι φίλοι της ομάδας χαίρονται με την εμφάνιση της ομάδας του και αυτό είναι το καλύτερο δώρο τόσο για την τεχνική ηγεσία αλλά και για τους παίκτες της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα