Ανόρθωση: Το «δίκοπο μαχαίρι» της διακοπής

Στην προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω προκριματικών του Euro 2016, ο Άντρε Πάους είδε με ικανοποίηση το «οπλοστάσιο» του να γεμίζει και την ομάδα του να επανέρχεται στην αγωνιστική δράση με εντυπωσιακή νίκη 1-3 επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο.

Η νίκη επί των «γαλάζιων» της Λεμεσού, είχε διπλή σημασία για την «Κυρία». Αφενός διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, μολονότι η διαφορά των 4 και 2 βαθμών από

ΑΕΚ και Ομόνοια, αντίστοιχα, διατηρήθηκε ως είχε και αφετέρου αναπτέρωσε το ηθικό όλων στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα φέρει ενώπιων της «Κυρίας» ακόμη μία δύσκολη αποστολή αφού θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την φορμαρισμένη ΑΕΚ. Άπαντες στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν η διακοπή των εορτών του Πάσχα να μην την επηρεάσει αρνητικά αλλά να λειτουργήσει προς όφελος των ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πάρουν ανάσες ξεκούρασης.

Ο Άντρε Πάους και οι συνεργάτες του θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν την ομάδα σε αγωνιστική ετοιμότητα ώστε να διεκδικήσουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα