Ανόρθωση: Το μεγαλύτερο της παιχνίδι…

Αυτός είναι ο στόχος της Ανόρθωσης στον σημερινό πρώτο αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο πρώτος αγώνας για την Κυρία (αλλά και για την κάθε ομάδα) είναι σημαντικός και ειδικά όταν αγωνίζεσαι στην έδρα σου.

Για να γίνει το πρώτο βήμα θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να καταφέρουν να σκοράρουν θα είναι ακόμη καλύτερο. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ελπίζουν στην πρόκριση ενόψει επαναληπτικού.

Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

η ομάδα της Αμμοχώστου σε δυο παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Με 1-0 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 2-0 μέσα στο ΓΣΠ και παράλληλα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ωστόσο άλλο ο αγώνας πρωταθλήματος και άλλος ο αγώνας του κυπέλλου. Σε δυο παιχνίδια η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού παίζει τη χρονιά ολόκληρη (μέχρι τα επέμενα σημαντικά της παιχνίδια) και σίγουρα στόχος είναι να γίνει το πρώτο βήμα.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Ανόρθωση να κάνει αυτό που δεν έκανε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Να σκοράρει και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Θέληση, πάθος και δίψα υπάρχει άρα τα στατιστικά για την επιτυχία τα έχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα