Ανόρθωση: Το θετικό και αρνητικό

Παρά την ήττα από την Ομόνοια στην Ανόρθωση δεν τα βάζουν κάτω.

Οι βαθμολογικές διαφορές είναι τόσο μικρές που με μια νίκη και μια ήττα των άλλων ομάδων τα δεδομένα ανατρέπονται από αγώνα σε αγώνα. Το θετικό για την ομάδα του Αντρέ Πάους είναι πως από τις ομάδες της πρώτες εξάδας έχει τον καλύτερο απολογισμό νικών εντός έδρας μαζί με τον Απόλλωνα, σύνολο 9. Οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης εξάδας μετρούν από 7 νίκες. Από τα επτά εναπομείναντα παιχνίδια η Κυρία θα δώσει τα τρια στην έδρα της κόντρα σε ΑΕΚ,

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα.

Στα αρνητικά για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού είναι πως κατέχει τη χειρότερη επίδοση στις εκτός έδρας ήττες αλλά και νίκες με 7 και 4 αντίστοιχα.

Θα πρέπει άμεσα να βελτιώσει τους εκτός έδρας αριθμούς της για να μπορέσει να ελπίζει σε διάκριση. Τέσσερα από τα επτά τις τελευταία παιχνίδια θα τα δώσει εκτός έδρας…με τον στόχο της Ευρώπης να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Στο αγωνιστικό μέρος και ενόψει Απόλλωνα οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις. Στην διάθεση του αναμένεται να τεθεί και ο Κάλβο όπως επίσης και οι Μαραγκός και Άντιτς που εξέτισαν την ποινή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα