Ανόρθωση: Υπάρχει προοπτική;

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει από τις εμφανίσεις της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής είναι αν η ομάδα μπορεί να αλλάξει αγωνιστική εικόνα και να επανέλθει δριμύτερη, αποκτώντας προοπτική και δικαίωμα στην ελπίδα.

Πούτσε και Μπενίτο, εισπράττοντας την απογοήτευση και την οργή, τόσο της διοίκησης, οσο και του κόσμου, έδωσαν εκ νέου διαβεβαιώσεις στον πρόεδρο Χρήστο Πουλλαΐδη ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο άμεσο μέλλον.

Οι δυο Ισπανοί θεωρούν ότι μια νέα ομάδα χρειάζεται τον χρόνο της για να βγάλει καλά αποτελέσματα,

πιστεύοντας ότι με την ενσωμάτωση και του Σιβού και με την επιστροφή των τραυματιών Ερέρο και Αγκιλάρ, αλλά και με τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας που θα αποκτήσουν οι Κολούνγκα και Καμπρέρα, η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Είναι πασιφανές ότι η Ανόρθωση υστερεί δημιουργικά και παρουσιάζεται χωρίς αγωνιστική συνοχή. Έχει τρεξίματα και πάθος στο παιχνίδι της, αλλά δεν αρκούν. Χρειάζεται και σωστή τακτική που θα προβάλλει περισσότερο, και πέραν της ταχύτητας του Καλό, την όποια ποιότητα κάποιων παικτών, όπως των Ράγιος, Καμπρέρα και Κολούνγκα, και όχι μια παθητική αγωνιστική φιλοσοφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα