Αντεπίθεση στην... Αρένα!

Πριν ολοκληρωθεί το 2020, η ΑΕΚ έχει στη σειρά να δώσει άλλους πέντε αγώνες, αρχής γενομένης από σήμερα, φιλοξενώντας στην ΑΕΚ Αρένα στις 18:30 τον ανεβασμένο και γεμάτο αυτοπεποίθηση Ολυμπιακό. Στο σύνολο διεκδικεί 15 βαθμούς, με την ΑΕΚ να θέλει ν' αρχίσει τη δικιά της αντεπίθεση με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ήδη

έγινε μία πρώτη αρχή στο παιχνίδι με τον Εθνικό και σήμερα οι 'κιτρινοπράσινοι', θέλουν να δώσουν και συνέχεια. Το θετικό για την ΑΕΚ στο πρόγραμμα είναι ότι θα δώσει τώρα τρία παιχνίδια σερί στην έδρα της, αυτό σημαίνει και πλεονέκτημα, φτάνει όμως να το εκμεταλλευτεί για να έχει αξία.

Ο Ολυμπιακός είναι από τους δυσκολότερους αντιπάλους τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα μας, γι' αυτό και σήμερα η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτική για να πετύχει ότι δεν πέτυχαν αρκετοί φέτος, όταν είχαν απέναντι τους την ομάδα του Τακτακαλά. Ο Αυγουστή προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, ν’ αντιληφθεί τα θέλω και τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών, όμως το σενάριο στο να δει μία ΑΕΚ που ο ίδιος θέλει, είναι ακόμη μακριά. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης φέτος στην ομάδα της Λάρνακας, το να είμαστε στην 13η αγωνιστική και να ψάχνει ακόμη την αγωνιστική της ταυτότητα, είναι… θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα