Αντίδραση αντιπολίτευσης στο παιδί που αποκάλεσε προδότη τον Κιλιτσντάρογλου

Αντίδραση αντιπολίτευσης στο παιδί που αποκάλεσε προδότη τον Κιλιτσντάρογλου

Για εκμετάλλευση ακόμη και παιδιών στην πολιτική κάνει λόγο η τουρκική αντιπολίτευση μετά το συμβάν με το παιδί που αποκάλεσε ενώπιον Ερντογάν τον αρχηγό της αντιπολίτευσης «προδότη».

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, στον οποίο προσήψε τον χαρακτηρισμό ο μικρός υποστηρικτής του Ερντογάν, αντέδρασε ψύχραιμα, ζητώντας να μην στοχοποιηθεί το παιδί.

«Μην μεταδίδετε αυτή την σκηνή με το μικρό μας παιδί, μην μιλάτε άσχημα. Είναι πολύ μικρός.

Παρακαλώ όλοι οι φορείς μας, χωρίς να υποκύψουμε

στα συναισθήματά μας, να ακολουθήσουμε αυτό που επιτάσσει η παιδαγωγική!», έγραψε στο twitter.

Αντίστοιχα σε δήλωσή του όμως ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, στο twitter έκανε λόγο για ανηθικότητα στην πολιτική.

«Η ηθική και οι καλοί τρόποι στην πολιτική δυστυχώς έχουν εκλείψει εντελώς. Αυτοί που διοικούν το κράτος γελούν με την έκφραση «προδότης» που διατυπώνεται από ένα αθώο παιδί. Όλοι οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι της Τραπεζούντας θα μείνουν μακριά από αυτά τα άσχημα συναισθήματα. Ως πολίτης της Τραπεζούντας, καταδικάζω αυτή την παράσταση που δίνεται στην γενέτειρά μου», ανέφερε.

Siyasette etik ve ahlak ne yazık ki iyice terk edildi. Devleti yönetenler, masum bir çocuğa söyletilmiş “hain” ifadesine gülüyor. Trabzon’un iyi kalpli tüm insanları bu kötü duygulardan uzak duracaktır. Bir Trabzonlu olarak memleketimde bu şovun yapılmasını kınıyorum.

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) January 30, 2022Διαβάστε ακόμη: Γιατί ο Ερντογάν διαβάζει τις απαντήσεις και ομιλίες πλέον από autocue;
Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντίδραση, Κιλιτσντάρογλου,antidrasi, kilitsntaroglou