Αντικατοχική εκδήλωση για το ψευδοκράτος και πολυτεχνείο

Αντικατοχική εκδήλωση καταδίκης του ψευδοκράτους και εκδήλωση μνήμης και τιμής του πολυτεχνείου πραγματοποίησε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων και η Επαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Λευκωσίας.

Η προσυγκέντρωση των φοιτητών και μαθητών στη μεγάλη Αντικατοχική Εκδήλωση Καταδίκης του ψευδοκράτους και Μνήμης και Τιμής του Πολυτεχνείου πραγματοποιήθηκε έξω από την Αμερικανική πρεσβεία.

Με κεντρικό σύνθημα «Κυπριακή Δημοκρατία – Ελεύθερη – Ενωμένη Πατρίδα» – «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» αντιπροσωπεία της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων

και της Επαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Λευκωσίας παρέδωσε ψήφισμα στην Αμερικανική Πρεσβεία με το οποίο ζητούν λύση του Κυπριακού σε περιβάλλον ασφάλειας και ειρήνης σε κράτος δικαίου που θα εφαρμόζεται πλήρως το Ευρωπαικό κεκτημένο

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις με τους φοιτητές και μαθητές να τηρούν ενός λεπτού σιγή και για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.

Στη Λευκωσία, μετά την διαμαρτυρία έξω από την Αμερικανική πρεσβεία, ακολούθησε πορεία προς το οδόφραγμα του Κολοκασίδη, όπου η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα