Απάντηση Κουγιάλη για "αχάπαρο" - Η συμβουλή προς Melios Zoo

Την απάντησή του στα όσα του καταλόγισε μέσω του SigmaLive ο ιδιοκτήτης του Melios Zoo Park, έδωσε ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης.

Ο Υπουργός, κληθείς να απαντήσει στους ισχυρισμούς του Μενέλαου Μενελάου, αφού επεσήμανε αρχικά ότι ο εν λόγω κατέχει άδειες ζωολογικού πάρκου αλλά και pet shop, συμπλήρωσε ότι όντας κάτοχος των δυο αυτών αδειών,

προσπαθεί να μπερδέψει.

Melios Zoo: «Αχάπαρος» ο Υπουργός – Τα εισάγω νόμιμα

Ο Υπουργός θέλησε να δώσει μια συμβουλή μέσω του SigmaLive στον ιδιοκτήτη του πάρκου, παρά το ότι δεν έχει σωστή συμπεριφορά, όπως τόνισε. «Να σταματήσει να παίζει με τα λαϊκά αισθήματα», είπε ο Νίκος Κουγιάλης.

Είναι ξεκάθαρο, τόνισε, ότι δεν μπορεί να πωλεί αγρινά, λόγω του ότι υπάρχει σχετικό απαγορευτικό διάταγμα πώλησής τους από το Υπουργείο Εσωτερικών. Δεν μπορεί, τόνισε, να πωλεί αγρινά, μπορεί να πωλεί μόνο τα είδη τα οποία εισάγει για πώληση στο pet shop. Αρμόδια υπηρεσία για τα αγρινά, στην οποία έχουν επίσης δοθεί οδηγίες, είναι αυτή του Ταμείου Θήρας.

Ο Υπουργός υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο SigmaLive ότι έχει ήδη δώσει οδηγίες σε όλα τα αρμόδια τμήματα που ασχολούνται με τον τομέα να διενεργήσουν όλους τους απαιτούμενους ελέγχους. Ήδη, σήμερα, επεσήμανε, στον χώρο βρίσκεται κλιμάκιο των Υγειονομικών Υπηρεσιών προκειμένου να διενεργήσει τους απαραίτητους ελέγχους και αν διαπιστωθούν παρανομίες, έχουν οδηγίες όπως προχωρήσουν στις δέουσες ενέργειες.

Ως Υπουργός, τόνισε, έχει ως καθήκον την τήρηση και εφαρμογή του νόμου, κάτι το οποίο θα γίνει αν διαπιστωθούν παρανομίες στο εν λόγω πάρκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα