ΑΠΟΕΛ: Χωρίς χάσιμο χρόνου

Στον Αρχάγγελο από το πρωι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αρχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ομόνοια.

Η νίκη των γαλαζοκίτρίνων κόντρα στον Απόλλωνα δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί το κέρδος. Ήταν κάτι περισσότερο αφού με τον τρόπο που ήρθε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σίγουρα έδωσε άλλο αέρα στους ποδοσφαιριστές του Φινκ.

Δευτερόλεπτα

πριν οι γαλαζοκίτρινοι θα ήταν στην 2η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τους γαλάζιους ενώ τώρα είναι στην κορυφή έστω και με συγκάτοικο. Αυτή την εβδομάδα και με πιθανή νίκη κόντρα στους πράσινους ίσως βρεθούν μόνοι στην πρώτη θέση αν βέβαια δεν κερδίσει ο Απόλλωνας στο δικό του ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Όπως και να έχουν τα πράγματα οι ποδοσφαιριστές του Γερμανού τεχνικού και ψυχολογία έχουν και αυτοπεποίθηση αλλά και δυναμική. Τρία συστατικά τα οποία δουλεύουν θετικά στα ντέρμπι αν βέβαια τα δουλέψεις αρκετά.

Από μόνα τους δεν σου δίνουν βαθμούς και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Φινκ το γνωρίζουν αρκετά καλά. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γερμανός τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα στον τιμωρημένο Κακά ωστόσο επανέρχεται ο Καρλάο. Κωνσταντίνου και Αλεξάνδρου προπονούνται κανονικά, ενώ σήμερα θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση του Μαντούκα. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Ιωάννου, Αλωνεύτης και Βινίσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα