ΑΠΟΕΛ: Ένα το ερωτηματικό

Ο Τόρστεν Φινκ καταστρώνει το πλάνο νίκης στο σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Απόλλων, ωστόσο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα.

Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Καρλάο, ο οποίος είναι εντελώς καλά και βρίσκεται στη διάθεση του Γερμανού τεχνικού. Το γεγονός, όμως, ότι προέρχεται από μακρά αποχή, σε συνδυασμό με το ότι οι Κακά και Αμορίν δείχνουν ότι έχουν «δέσει» και τα πάνε αρκετά καλά, δίνει στους

δύο ένα προβάδισμα να διατηρήσουν τη θέση τους στο αρχικό σχήμα, στο κέντρο της άμυνας. Ο Εφραίμ μπορεί να απουσίασε από δύο προπονήσεις, όμως αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Πάρντο θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Αμορίν και Κακά στο κέντρο της άμυνας, ο Σέρτζιο δεξιά και ο Ρίισε αριστερά. Στο κέντρο θα πάρουν θέση Μοράις και Λάνινγκ, στα δύο άκρα οι Χαραλαμπίδης και Εφραίμ, ο Τζιμπούρ θα πάρει θέση στην κορυφή και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Ντε Βινσέντι.Ο Τόρστεν Φινκ δεν υπολογίζει στους Βινίσιους,, Αλωνεύτη, Μαντούκα, Αλεξάνδρου, Άλεξ Κωνσταντίνου, Κίσσα και Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα