ΑΠΟΕΛ: Ερωτηματικά για 11άδα, ίδιος ο στόχος

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, στον Αρχάγγελο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Τόρστεν Φινκ αναμένεται να προβεί και πάλι σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης, ωστόσο ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο ώστε ο ΑΠΟΕΛ να παραμείνει στην κορυφή και συνάμα να εκμεταλλευθεί τυχών απώλειες του Απόλλωνα.

Στο αυριανό ντέρμπι στο ΓΣΠ, ο Γερμανός τεχνικός

αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι πήραν ανάσες μεσοβδόμαδα. Ωστόσο δεν αποκλείεται να διατηρηθούν στην 11άδα και κάποιοι παίκτες οι οποίοι απέδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν.

Βεβαίως πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης. Χθες Αλεξάνδρου, Χιώτης, Ντε Βινσέντι, Πάρντο και Βινίσιους έκαναν κομμάτια της κανονικής προπόνησης και ολοκλήρωσαν με ατομικό.

Λογικά, ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Λάνινγκ δίπλα στον Μοράις, εκτός και εάν προτιμήσει να δώσει ανάσες στον Πορτογάλο και παρτενέρ του Γερμανού να προτιμηθεί είτε ο Γκόμες, είτε ο Αρτυματάς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Εφραίμ και Χαραλαμπίδης στα «φτερά», ο Ρίισε στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Τζιμπούρ στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα