ΑΠΟΕΛ: Κρέμασε ταμπελάκι «πωλείται» στον Νατέλ!

Η αποβολή του στον δεύτερο προημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση έθεσε τον Λέο Νατέλ εκτός επιλογών του Σωφρόνη Αυγουστή στα παιχνίδια με Πάφο και Άρη, ωστόσο ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ευρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Goal.com η Κορίνθιανς προσανατολίζεται να προχωρήσει σε πώληση αρκετών εκ των πολυάριθμων δανεικών της σε άλλους συλλόγους, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της άνω των 50 εκατ. ευρώ και να πιάσει τον στόχο του προϋπολογισμού της για το 2022.

Πέραν

των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών ο βραζιλιάνικος σύλλογος ποντάρει και στις αποζημιώσεις για αγορά παικτών του, προκειμένου να φτάσει το απαιτούμενο ποσό.

Σύμφωνα με το πλάνο που τέθηκε η διοίκηση της Κορίνθιανς προσβλέπει σε κέρδος κοντά στα 80.000.000 ευρώ μόνο από τις πωλήσεις αθλητών εντός του τρέχοντος έτους. Τον Ιανουάριο ο Έντερσον πωλήθηκε στην Σαλερνιτάνα και τον Μάρτιο ο Γκαμπριέλ Περέιρα στην Νιου Γιορκ Σίτι των ΗΠΑ, έναντι 5.000.000 ευρώ. «Ως εκ τούτου, η Κορίνθιανς έχει στη διάθεσή της άλλους οκτώ μήνες για να πραγματοποιήσει τις υπόλοιπες απαραίτητες πωλήσεις», σημειώνει το ρεπορτάζ.

Μεταξύ των πωλήσεων είναι και αυτή του Νατέλ, ο οποίος ευρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, καθώς ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί επιλογή αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είναι αρνητικοί στην προοπτική, όμως σε προ μηνός δημόσια τοποθέτησή του ο Πρόδρομος Πετρίδης χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την περίπτωση ένεκα των παράλογων απαιτήσεων και της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς της Κορίνθιανς.

«Είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Τη μια οι Βραζιλιάνοι είναι παράλογοι και την άλλοι λογικοί. Ο ίδιος ο παίκτης μας είχε ότι θέλει να μείνει. Η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ΑΠΟΕΛ», είχε σχολιάσεο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΠΟΕΛ, Κρέμασε, Νατέλ,apoel, kremase, natel