ΑΠΟΕΛ: Να ελέγξει το ρυθμό!

Ο επαναληπτικός με την Μίντιλαντ πλησιάζει και άπαντες στον ΑΠΟΕΛ σκέφτονται τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης. Το σοβαρό πλεονέκτημα που απέκτησε η ομάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πρέπει να πάει χαμένο.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν όλα τα δεδομένα με το μέρος τους. Σκορ, καιρικές συνθήκες και κόσμος είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που καθιστούν τον ΑΠΟΕΛ ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για

πρόκριση.

Οι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων οφείλουν να τα εκμεταλλευτούν και σε συνδυασμό της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς και -φυσικά- βελτίωσης θα επιδιώξουν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους σε βάρος των Δανών.

«Κλειδί» στο αγωνιστικό κομμάτι θα παίξει η μεσαία γραμμή. Οι παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού από τον Πορτογάλο τεχνικό οφείλουν να παρουσιαστούν σε καλή βραδιά και να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Ο ρυθμός του αγώνα θα πρέπει να περάσει από τα πρώτα λεπτά στα πόδια των «γαλαζοκιτρίνων» προκειμένου να περάσει γρήγορα το μήνυμα στον αντίπαλο για το ποιος θα κάνει κουμάντο στην αναμέτρηση.

Με αυτό τον τρόπο, οι πιθανότητες για το πολυπόθητο τέρμα θα αυξηθούν και ταυτόχρονα θα περιοριστούν οι επιθέσεις των Δανών, οι οποίοι για να προκριθούν θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον δυο φορές.

Το πρώτο ημίχρονο στην «MCH Arena» αναμένεται να αποτελέσει τον οδηγό για τους ποδοσφαιριστές του Πασιένσια. Έλεγξαν σε μεγάλο βαθμό το ρυθμό και δεν επέτρεψαν στην Μίντιλαντ, παρά μόνο σε μια φάση, να απειλήσει ουσιαστικά τον Βάτερμαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα διαφοροποιήθηκαν και οι Δανοί σχεδόν κατασκήνωσαν στο μισό του γηπέδου. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, ούτε να πιέσει ψηλά την Μίντιλαντ, με αποτέλεσμα να δεχθεί σε κάποια διαστήματα τρομερή πίεση. Το γεγονός ότι οι νταμπλούχοι έφυγαν με το «διπλό» οφείλεται περισσότερο στον Ολλανδό τερματοφύλακα, ο οποίος στην επανάληψη ήταν πάρα πολύ καλός.

Το δεύτερο ημίχρονο στη Δανία θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγήν, αφού οι ποδοσφαιριστές της Μίντιλαντ έδειξαν να έχουν καλές επιθετικές αρετές. Ως εκ τούτου θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα