ΑΠΟΕΛ: Να μην δώσει δικαιώματα

Όσο λιγοστεύουν οι ώρες, άλλο τόσο η αδρεναλίνη να μεγαλώνει.

Απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη εάν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για ακόμη ένα ντέρμπι «αιωνίων». Με την διαφορά όμως ότι στην προκειμένη περίπτωση, στον Αρχάγγελο θέλουν να μην δώσουν δικαιώματα στην Ομόνοια. Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ ξέρουν ότι με τυχών νίκη το όφελος θα είναι διπλό. Οι τρεις βαθμοί θα διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο Τσίρειο, κάτι που σημαίνει

ότι θα μπει στον β’ φάση του πρωταθλήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το κυριότερο όμως είναι ότι θα θέσουν νοκ-άουτ από την υπόθεση τίτλος τους «πράσινους» αφού θα μείνουν στο -10 από την κορυφή, μία διαφορά που μαθηματικά ναι μεν μπορεί να θεωρείται ανατρέψιμη, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ δύσκολο θα είναι κάτι τέτοιο στα παιχνίδια της εξάδας που θα ακολουθήσουν.

Στη Γερμανία, Μαντούκα και Βινίσιους

Στο μεταξύ, σήμερα αναχωρούν για το Μόναχο οι Μαντούκα και Βινίσιους για να πάρουν γνωμάτευση από τον ιατρό που παρακολουθεί την πορεία της αποθεραπείας τους. Ουσιαστικά, ο Βινίσιους θα πάρει την θετική συγκατάθεση του, ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στην περίπτωση Μαντούκα, αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις και θα πάει για να εξεταστεί εκ νέου από τον ιατρό.

Keywords
Τυχαία Θέματα