ΑΠΟΕΛ: Ο τίτλος περνά από τη Λάρνακα…

Να καταθέσει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και να πανηγυρίσει το 3ο διαδοχικό πρωτάθλημα καλείται ο ΑΠΟΕΛ.

Σε μια σειρά από εφτά ντέρμπι, οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να πάρουν έστω και έναν βαθμό περισσότερο από τον Απόλλωνα προκειμένου να υλοποιήσουν το μεγάλο τους στόχο. Το πρόγραμμα του συγκροτήματος του Τόρστεν Φινκ είναι αρκετά δύσκολο και είναι για τούτο το λόγο που κάθε παιγνίδι από δω και μπρος αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Ο ΑΠΟΕΛ

το ερχόμενο Σάββατο θα βγει για πρώτη φορά εκτός Λευκωσίας για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με Ανόρθωση, Απόλλων και Ερμής.

Οι τρεις από τις τέσσερις εξόδους του ΑΠΟΕΛ θα είναι στη Λάρνακα και ως εκ τούτου οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να φύγουν αλώβητοι από την πόλη του Ζήνωνα προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

Βέβαια, οι τρεις -ενδεχόμενες- νίκες δεν πρόκειται να διασφαλίσουν οτιδήποτε, αφού η ομάδα του Τόρστεν Φινκ θα δώσει ακόμα τέσσερις αγώνες. Από τη στιγμή, όμως, που θα ταξιδέψει τρεις φορές στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει ισάριθμα –δύσκολα- παιγνίδια, αυτομάτως δικαιολογείται και ο τίτλος του κειμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα