ΑΠΟΕΛ: Ψάχνει εναγωνίως λύσεις ο Φινκ…

Ο Γερμανός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς το ιατρικό δελτίο μεγαλώνει--------------------------------------------------------------------------------------Πριν από τρεις αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενούσε τον Απόλλωνα, έχοντας μπροστά του τα ίδια βαθμολογικά δεδομένα που ισχύουν σήμερα, λίγο πριν από τη νέα μεταξύ τους αναμέτρηση. Η μόνη διαφορά από τότε είναι τα αγωνιστικά προβλήματα του ΑΠΟΕΛ,

που αυξήθηκαν αισθητά, με τον προπονητή κ. Φινκ να ψάχνει εναγωνίως λύσεις για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, ώστε να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αποστολή νίκης. Χθες προέκυψε νέο πρόβλημα στον «Αρχάγγελο», καθώς ο Κωστάκης Αρτυματάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ήρθε να προστεθεί στο μακρύ ιατρικό δελτίο των «γαλαζοκιτρίνων». Η συμμετοχή του νεαρού μέσου στο ντέρμπι κορυφής θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Και τούτο, τη στιγμή που ο 20χρονος άσσος συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό πλάνο του Φινκ το ερχόμενο Σάββατο, καθώς η μετατόπιση του Μοράις από το κέντρο στην άμυνα είναι σίγουρη, ειδικά αν ο Καρλάο δεν μπορέσει οριστικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει σήμερα από τη Γερμανία στην Κύπρο μαζί με τους Εφραίμ και Τζιμπούρ, και λογικά θα διαφανούν ξεκάθαρες ενδείξεις για το μέγεθος των προβλημάτων τους και αν κάποιος εξ αυτών θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Για τον Αλγερινό επιθετικό δεν τίθεται θέμα συμμετοχής, καθώς πέραν από τον τραυματισμό του είναι και τιμωρημένος με κάρτες, όπως και οι αμυντικοί Κακά-Αμορίν.

Πάντως, παρά τα μαζεμένα προβλήματα, στον «Αρχάγγελο» έμαθαν να ζουν μέσα απ’ αυτά, αφού είναι σύνηθες φαινόμενο οι αρκετές απουσίες από την αρχή της χρονιάς, ενώ παρόμοιο σκηνικό είχε δημιουργηθεί και σε προηγούμενες χρονιές. Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση του Σαββάτου, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Μεγάλο όπλο για τον ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει η δύναμη της έδρας, αφού αναμένεται κοσμοσυρροή στο ΓΣΠ, ωστόσο το κυριότερο είναι οι ποδοσφαιριστές να δείξουν μεγάλη θέληση-πάθος και να κάνουν ό,τι χρειάζεται στο τακτικό μέρος.

Σε ό,τι αφορά τις σκέψεις του Φινκ, για την ώρα δεν υπάρχουν ακριβείς ενδείξεις, ενώ και ο ίδιος θα περιμένει τις επόμενες προπονήσεις για να οριστικοποιήσει τις επιλογές του. Όλα δείχνουν ότι ο Σέρινταν θα ηγηθεί της επίθεσης αντικαθιστώντας τον Τζιμπούρ, ενώ με τη φανέλα βασικού φλερτάρει και ο Τιάγο Γκόμες. Στην άμυνα το πιθανότερο σενάριο είναι να καλύψει τη μια θέση ο Αντωνιάδης, έχοντας για παρτενέρ του τον Νούνο Μοράις. Για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες είναι πιθανόν να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Βινίσιους και Αλωνεύτης. Ο πρώτος εξ ανάγκης και αν αισθάνεται καλά, δεν αποκλείεται να πάρει εντολή για να αγωνιστεί, αφού οι απουσίες είναι πολλές.Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμουΤη μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων απ’ όλα τα φετινά εντός έδρας παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να έχουμε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΓΣΠ. Η απόφαση της διοίκησης να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων ήδη λειτουργεί θετικά στην προπώληση, καθώς στην πρώτη μέρα διάθεσης έφυγαν περισσότερα από χίλια εισιτήρια. Με δεδομένο ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερες από οκτώ χιλιάδες κάρτες διαρκείας, αλλά και το ότι βρισκόμαστε ακόμα στην Τετάρτη, όλα συγκλίνουν ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα είναι περισσότερος από 12-13 χιλιάδες. Θυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από την μπουτίκ της εταιρείας, αλλά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα