Αποκάλυψε γιατί διάλεξε την Γιουβέντους ο Ντε Λιχτ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Γιουβέντους έκανε ο Ματάις Ντε Λιχτ, με τον Ολλανδό αμυντικό να αναφέρει τους λόγους που επέλεξε την Γιουβέντους και γιατί πιστεύει πως η Ιταλική ομάδα ήταν καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

"Αγαπώ τον τρόπο με τον οποίο αμύνονται οι Ιταλοί και έκανα την επιλογή μου βασιζόμενος και σε αυτό το γεγονός. Πολλά από τα πρότυπά μου στο παρελθόν ήταν Ιταλοί: Μπαρέζι, Μαλντίνι, Νέστα, Καναβάρο και Σιρέα. Και θα μπορούσα να αναφέρω και άλλους.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση, είχα διάφορες επιλογές,

αλλά θα πρέπει πάντα να κοιτάζεις το καλύτερο. Αρκετοί παράγοντες παίζουν έναν ρόλο. Για μένα είναι σημαντικό να ξέρω πόσο θα παίζω και πόσο πιστεύει ο σύλλογος σε εμένα,τόνισε ο Ολλανδός στόπερ.

Η Γιουβέντους έδειξε πως με ήθελε πάρα πολύ. Είδαν το μέλλον σε εμένα και βελτιώσεις σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού μου".

Εν τω μεταξύ, στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Ντε Λιχτ ανέβασε video από την πρώτη του ημέρα στην Γιουβέντους, σχολιάζοντας ως εξής: "Μία ιδιαίτερη ημέρα. Πρώτη ημέρα ως Γιουβεντίνος, πρώτη ημερα της νέας περιπέτειας".

Keywords
Τυχαία Θέματα