Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου

Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία, μετά το ατυχές συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών. 

Η διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

"Το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας κυκλοφορίας, μετά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν, εργάζονται σε

συνθήκες απόλυτης ασφάλειας", σημειώνει. 

Το Υπουργείο Μεταφορών εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας, ως επίσης, και σε όλους όσοι συνέβαλαν στην τάχιστη αποκατάσταση της πλήρους λειτουργίας του Κέντρου Ελέγχου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ανάρτηση της η ΠΑΣΕΕΚ αναφέρει "Σήμερα το πρωί στο Κέντρο Ελέγχου ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση υποστηρικτικής υποδομής κάτω από την υφιστάμενη, ώστε να αντικατασταθεί με ασφάλεια. Όμως, η συνέχιση του έργου από τον ίδιο τον εργολάβο της οροφής που έπεσε δεν θα επηρεάσει τεκμήρια στην έρευνα που εξήγγειλε η ΥΜΕΕ;"

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκαταστάθηκε, Κέντρου Ελέγχου,apokatastathike, kentrou elegchou